Arsmngmz Kızlar bi sorun olacagını düşünmemiştim ta ki bugün arastırana kadar megerse yasakmıs bilmiyodum bakteri bulasabilirmis bi daha yemicem 27 haftalıgm ama korktum bunun i testi varmı ki ya da benim gibi yiyen varmı???
Deletedmom667 Arsmngmz okdr herseyı dıdık dıdık eder arastırır öle yerım ama bnde yedım geçen hafta walla bılmıyordum 🙈😂
Asiyyeee Arsmngmz valla 33 haftadir hergün tüketiyorum hemde tulumun her çeşidini hiçbirşey olmadı cok şükür
Dileksah Arsmngmz vııı zararlımıymış ben bi ara sadece tulum peyniriyle besleniyodum 😂 şükür bi sıkıntı yaşamadık
Arsmngmz Deletedmom667 hiç düşünmemiştim ama listeria bakterisi bulasıyomuss yazıyo hiö düşünmezdim😅😅
gksuaks Arsmngmz Hiç haberim yoktu şuan sizden öğreniyorum. Şimdiye kadar sık olmasa da yedim ben üstelik hamile değilken aramazdım yemezdim hamile olunca aklıma gelip almıştım. Bugün de alışverişte yeni aldım yemeyim o zman şimdi rhat etmedi içim.
Minnosizmmm Kızlar yani abartmayın bence ninelerimiz hamileyken ve ya annelerimiz hiç mi tulum peynir yemiyordu? Ben köyde büyüdüm nenem rahmetli yapardı annemle birlikte hatta biz toprağa gomeriz annem yaz aylarında hamileydi yediği tek şey o aralar tulum peynir ve karpuz ikilisiydi bana da hamileyken çok tüketmiş ben de çok severim kardeşler olarakta gayet sağlıklıyız bence doğal gerçek sütten yapılandan zarar gelmez bide sakınan göz e çöp batar
Asiiye Arsmngmz bende yedim cok sükür iyiym dokunmadi ki bu kadar da degil eskiler herseyi bu denli incelemeden ne bulurlarsa yediklerini düsün korkma bence