Mrymatls 3 aylık bebeğim var hem sütümle hem mamayla besliyordum günde 2 kez 90 ml mama alırdı 3 hafta önce sağım yapmayı bıraktım nasıl olsa emiyor dedim ama 1 haftadır memelerimde hiç şişkinlik hissi oluşmadı sonra doymadı mama sayısı arttı sağım yapmayı kestiğin için mi sütüm azaldı anlamadım birde atak haftasında da çok emmek istemedi mama bile zor vermiştim bu durumu yaşayan var mı süt tekrar artar mı sağıma başlasam eskiden yatmadan önce sağardım 100 ml çıkardı şimdi 60 ı zor bela çıkarıyorum yardım
Mrymatls Mrymatls bir de her sabah 1 kaşık doğal sirkeli su içtim internette kesmez yazıyordu acaba o da mı azalttı ama öncesinde zaten azalmış gibiydi
anneolmakneguzel_ Mrymatls süt emdikce çoğalan birşey. Memenin sert olması süt dolu olması anlamına gelmez benimkş hep yumşaktı bu yanlış algı. Dönem dönem azalır cogalır cok normal bol su icin, istediği sürecede emzirin, her emzirmede farklı gogusu emzirdim
Mrymatls anneolmakneguzel_ meme olgunlaşması olduğunu düşündüm ilkte zaten bende ama şimdi sağım yapınca azaldığına emin oldum eskiden hergün rezene dut suyu ve karadut özlü soda yapar içerdim tekrar hepsini yapmaya başlayacağım inşallah çoğalır
eilf150 anneolmakneguzel_ benımde yumusak hamıleyım herkes dıyo benım sutum akıyombenımmsert korkuyordum sütüm gelmicek dıye dogudmanndonra gekıyormu hemen
anneolmakneguzel_ Mrymatls bol emzirme olmadıkca coğalmaz. Dediğiniz hic yemegi yemedimX. Tek su ve normal beslenme. Ama emzik gibi yapışık gezdik sonra düzenlendi😅
Mrymatls eilf150 ben 2. Gün hemen mamaya başladım eğer ısrarcı olsaydım belki yetecekti ilk başta zaten az gelir çünkü çocuğun midesi küçük korkma ısrarcı ol ve kimseyi dinleme benim gibi🫣
anneolmakneguzel_ eilf150 ahh yok sert meme sıkıntılı meme bakma sen 😅 normal halde olacak. Birsuru instada emzirmedanışan postları var ordan cok ogrendim
eilf150 Mrymatls çok kokuyorum ya o kafar stres yapıyorum kı bunu gogus pompası aldım gogus ucu aldım bıberon faln stresten ya tutmazsa ya sutum gelmezse dıye dusunmek benı yordu
Mrymatls eilf150 korkma emerse emer emmezse mama veririz napalım yani mama verince anne mi olmuyoruz kafayı yedik iyice
Mrymatls anneolmakneguzel_ bizimkinin sıkıntısı o zaten sütü çekmiyor düzgün doğduğundan beri aynı emzik yapıyor memeyi süt içeride tam boşalmıyor kalıyor ben onunla alakalı artmadığını düşünüyorum
Miniqimm160821 Mrymatls Tatlım öncelikle bebeğinin midesi büyüdü ve artık emme refleksi gelişti o yüzden daha fazla sütünü çektiğini ve sütün anne isteyerek emzirdiği sürece emdikçe çoğalan bir durum olduğunu unutma bunun dışında ekstra içecek yiyecek damla vs de senin isteğine bağlı yani kalbini ferah tut ve bebeğini sadece sen doyurabilirsin bunu hisset rahatla kendini kasman daha tehlikeli unutma mutlu anne mutlu bebek mutlu süt 🥰 Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt bebeğini bol sütlü günler 🤭
Mrymatls Miniqimm160821 çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız çocuğu inat ettim mama vermicem diye aç bıraktım uyumadı şimdi salıyorum artık olursa olur kasmıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter bana
eilf150 Mrymatls haklısın valla ama işte ilk defa yasıcazya korku panık stres yapabılcekmıyım yapamıcakmıyım faln ınsanı boguyor