Gofretinannesi Kızlar bu neden oluyor hamilelerde ya valla aşırı rahatsız ediyo ilk hamileligimde bu kadar yoktu bunda çok var
Aress Gofretinannesi tansiyon olabilir mi acaba ? Ben gebelik şekerine baktırırken tansiyonum çok yükselmişti 16-9 olmuştu. Ben çarpıntıdan anladım bir sorun olduğunu
Hnd3551 Gofretinannesi 16. Haftadayım durduk yere kalbim 130 lara çıkıyor akıllı saatim var ondan ara ara takip ediyorum hareket halinde olsam anlarım ama bilmiyorum sebebini bu hafta kontrol var soracağım doktora
Gofretinannesi Assslleeyy devletten randevu aldım kan tahlillerimi yaptırmak için gün bekliyorum onuda diyim canım
Gofretinannesi Yarengye 8 haftalık hamileyim gazdan dolayı dedim ama yok ya geceleri yatamıyorum garip atıyo
Emiisko Gofretinannesi bende oyleyim canim dun doktordaydim mide bulanti ilacimi degistirdi ilaclardan da olabilir hamilelikte normal karsiladigimiz bir durum dedi ama sen yinede bir baktir
Gofretinannesi Aress ilk gebeligimde 4-3 olurdu tansiyonum hiç yükselmezdi bunda ne durumda takip edip bakıcam