ikiprensannesii_ Kizlar adetime 3gun kala bugün artimed çubuk test yaptım hemen çok koyu bir şekilde çıktı acaba bu markayla gebeliğini öğrenen oldum
Rusapolat ikiprensannesii_ ben Artimed erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim. 11 haftalık olduk şimdi 🫶🏻
Sevgikaya1525 ikiprensannesii_ ben de iki gebeliğimi de artımed ile öğrendim benimde sayesinde çıkmıştı
ikiprensannesii_ Sysymom vala bir türlü resim yükleyemiyorum ya bende atacaktım ama çok belirgin bir şekilde çıktı hani silik filan değildi
ikiprensannesii_ Rusapolat burda hani artimed yalancı pozitif diyolar ya acaba yalancimi diye korku sarıyor insanı benimki baya köyü çıktı
Rusapolat ikiprensannesii_ evet yalancı pozitif verdiği çok. En net kan vererek öğrenebilirsin. Yarın acilden giriş yap antibiyotiğe başlayacağım ama hamilelik şüphem var de hemen beta bakarlar
G_M_Z ikiprensannesii_ ben de artimed test ile öğrendim ve silik çizgiydi hafiften ama burada zaten bakıldığında zorla görünecek kadar hafif çıkan çizgilerin yalancı olduğu söylenmişti bana da🥰 bir de benim 2 gün gecikme vardı. Şu an 15 haftalık olduk🥰 gene de içinde şüphe kalmasın istersen kan ver 🥰
ikiprensannesii_ G_M_Z kanı anca yarın verebilirim ama yarına kadar insan dayanamiyoki tekrar birazdan yeni bir test yapacam farklı bir markayla Allah sağlıkla kucağına versin inşallah
G_M_Z ikiprensannesii_ yalancı olduğunu düşünmüyorum Allah’ın izniyle güzel haberi alacaksın inşallah 😇🥰