Beyzadrs Sevgilimmmmmmm geçen gün ben galiba göbek deliğimden doğuracağım diye dolanıyordum ortalarda shshsh valla yatakta dönmek bile çok zor hele çok hareket edince kasığımda bir nokta var acıyı geçtim cayır cayır yanıyor. Az kaldı dayanacağız artık…
melike1-2 @Sevgilimmmmmmm 33+5 olarak bende aynı durumdayım utanmasam ağlıycam sanki göbeğimi yırtılacakta bebek çıkacak gibi niye böyle oluyor anlamıyorum ki😔
melike1-2 @melike1-2 evet sağ tarafta kafası var demişti doktorum poposunu ittiriyor sanırım top yutmuş gibiyim
Sevgilimmmmmmm melike1-2 evet benim de hep sağ taraf şiş bebek hep orda. Acile gideyim diyordum ama biraz daha durayım geçmezse giderim
melike1-2 @Sevgilimmmmmmm belinden kasıklarına yayılan bir ağrın varsa adet sancısı gibi acile git bekleme ama sadece göbeğin ve etrafı ağrıyorsa bebeğin pozisyonundan oluyor
Sevgilimmmmmmm melike1-2 kasıklarım zaten bayadir ağrıyor söylüyorum doktor normal diyor. Sağa sola bile donemiyorum. Bide kalçam çok kötü
feynnur Sevgilimmmmmmm evet ben bide çamaşır yıkama olayını hala yapmadım inşallah iyi olduğum gün de olur
melike1-2 @Sevgilimmmmmmm artık son haftalar ağırlaştık iyice hayırla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim