Smyye1B Merimeyo Öneri vermeden edemeyecegim ben ilk oğluma Ömer Bera koydum belki beğenirsiniz ☺️ İkisi arası secenekten oyum Ömer Asaf’tan yana 🌸
rahatdur_evladim Merimeyo bende oğlumun adını Ömer Asaf istiyordum ama eşim Ömer Ali olsun dedi Ömer Ali’de güzel ama Asaf her zaman bana daha asil hoş geliyor kesinlikle Ömer Asaf 🌿
Phyloo beydossss modaya göre isim konulmaz hayatım.atlas ahlas zeyd aslan bunlarda iki seneye kadar klasik olacak yaygınlaştıkca @Egeber
Merimeyo Dimi bende Ömer atlası çok beğeniyorum ama atlas için anlamı yok vs diyorlar sürekli kafamı karıştırıyorlar
mihraninannesi02 Merimeyo neden anlamı yok gayette var o kadar anlamsız isim var ki atlas gayet hoş bence Ömer asaf gerçekten klasik oldu artık
Yasem4 Merimeyo Anlamı yoktan ziyade, anlamı iyi değil. Atlas dünyanın yükünü omuzlarında taşımakla cezalandırılmış bir tanrı. Yunan mitolojisinden bir isim aslında Ömer gibi İslami bir ismin yanına komik olur
Merimeyo Yok titan Tanrı vs diyorlar ama asaf da çok sert geliyor kulağa ve Ömer asaf cidden cok klasik oldu mihraninannesi02
Merimeyo beydossss Ömer’in anlamı çok güzel evet onun için Ömer istedik eşimle ama atlasta hem aklımda vardı dedik 2 ismi olsun
Ay006 Merimeyo Ömer Asaf adıyla yaşasın Asaf ismini ilk bulduğumda böyle popüler değildi padişah döneminde en güvenilir adamlarına Asaf denir miş Ömer gibi adaletli Asaf gibi güvenilir olsun dedim sonra bu kalp atışı yayınlandı isim patladı gitti ama ben yinede koydum çok zeki ve olgun bir çocuk gönlün den geçeni koy
Anneoldum2 Merimeyo 1 yaşına kadar çok uslu çocuktu ondan sonra yaramaz ama kendi evimizdeçok yaramaz misafirlikte çok uslu ne uslu diyorlar ama evde yaramazlık oluyor her çocukta olacak şeyler 😃
Masal2021 Merimeyo valla canım Ömer koyma bence benim oğlumun adı Ömer Talha inanılmaz biri adının agirligini taşıyor ve etrafımdaki omerlerin hepsi öyle