SecilM kubb bunu uuguladıktan sonra lekelenme veya farklı durum oldu mu. Ve sanırım adrt olmadınız henüz. İnşallah hamilelik vardır. Adet olunca yoğunluk yapıyormuş galiba bu kür
yacem kubb herkesin derdi farklı bizimi bambaşka bende çok istiryum Bi evlat sahibi olmayı ınsllah hepimiz olururz
Gamzeli34 Her ay deniyorduk olmuyordu polikistik over var cunku yumurta gelismiyodu her ay deniyoduk 3 ay gecikti bi kere piskolojikmis sonra olan moralim bozuldu oyle cok kan verdim ki o aylar artik utaniyodum saglik ocagina gitmekten sonuc hep negatifti gecen ay yine 1.5 ay gecikti sokturucu icin gittim ki ne gorim 1.5 aylik hamileyim kaldiki biz 1.5 ayda 1 kere birlikte olduk ve umut yok ya hemen kalkip dus almistim yani kizlar ustune dusmeyin umudunuzu yitirdiginiz zaman oluyor ne oluyorsa kizimdada aynisi olmustu birakin kuru sogani postu bile silin ben silmistim kafami rahatlattim hamile kaldim simdi yine indirdim tek care oluruna birakmak 🖐
cennetylmaz kubb yaaa❤ cok sevindim Rabbim hayirlisiyla saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim🤗😍
SecilM kubb çok sevindim. Maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊 adet bittikten 3 gün sonra başladım demiştin. Kaç gün uyguladın bu kürü peki?