06haziran Cotanakk bayağı kişi önermiş alacağız artık ama benim çamaşırımdan şüphem yok 😅 bence yediklerimle alakalı biraz sağlıksız beslendim
Beyzanur3 06haziran yok canım az koyuyorsun bide suyla karıştırıyorsun o çok rahatlatıyor suyla karıştığı için yakmıyo misal 1 maşrapa suya çeyrek çay bardağı kadar koy yıka bunu 4 5 sefer yapınca çok rahatlatıyor istersen sürekli yapabilirsin ben yapıyorum öyle rahatlıyorum
Dnzz2 Kesinlikle turna yemişi diyorum onu kaynatip içince geçiyor bulamazsan kuru ya da tazs olarak yoksa Eclanelerde de satılıyor takviye olarak 💞
06haziran Dnzz2 çok teşekkür ederim 😭😭 deneyeceğim korkutuyor beni çünkü, bugün ve dün beniş sanki biraz daha az hareketli, hareketlerini kuvvetli hissetmiyorum
Sanelik 06haziran ben kızılcık kaynatıp içmiştim çok az şekerle şeker yok denecek kadar az katılıyor iyi geliyor enfeksiyona bir dahaki tahlil temiz gelmişti onu içince
Esseraa22 @06haziran aynen bende öyle düşünüyorum hamilelikte normal diyorlar olurmuş zaten ama işte tehlikeli bir durumda bende şaşırdım ne yapacağımı inşallah birdaha tekrarlamaz
Dnzz2 06haziran merak etme endişe etme korkuncada öyle olmuş olabilir maydanoz suyu hamilelere yasak diye biliyorum ama yasam değilse o da iyi sen yinede bı eczacıya sor hamileler bu turna yemişi takviyesini kullanabiliyormu diye
gezentianne Nazsuuu evet enfeksiyon için kırmızı öeyveler özellikle turna yemişi kırmızı kuru üzüm gibi
gezentianne 06haziran Kuru dut da kaynatıp için google dan da bakın kürleri var hemen geçiriyor enfeksiyonu
06haziran Dnzz2 maydonoz yasak diye biliyorum bende suyu tehlikeli. Biraz yemekte sakınca yok aslında yiyebilirim biraz
Dnzz2 06haziran bende duydum ama bir doktorda yasak değil diyordu ama yemekten biseh olmaz galiba suyu zararlo
gezentianne Sinif177 Cranberry takviyesi gebelikte enfeksiyon olunca tüketiliyor eczaneye doktora sorabilirsiniz
Sinif177 gezentianne turna yemişini bulmuş gelmiş eşim. Bunu direk kuruyemiş olarak mı yiyeceğiz yoksa suyunu mu içeceğiz? Bilgilendirirseniz sevinirim 💐