etkafa G12s_18 aşkım mmomyskaan bir de s vardı . Bemde seni çok çok tanımak isterim kuzum 💖💟🥰seviliyorsun 🌸
etkafa G12s_18 Benim tanımak istediklerim 🌸 @G12s_18 💖 @Tutar13 🩷 @Ask45 💖 @Yazmelegi_ 🩷 @ppmerlina 💖 seviliyorsunuz kızlarım 💟
ppmerlina etkafa ben de seni çoook tanımak istiyorum canımm neden olmasın çok merak ediyorum yüzün gözün nasıl 🤣 @2princessmother kendisiyle aynı ilde aynı ilçede yaşıyomuşuz komşu çıktık ama onu da görmeyi isterdim djdjd
2princessmother ppmerlina aşkımmm bende seni tanımak isterdim 🥰🥰 inşallah neden olmasın kii bebelerimiz kanka olur oynar biz oturup sohbet edip kahveler içeriz 💕
ppmerlina @Aysun84 seni aşırı merak ediyorum aşkımmm aşırı @Cimcime30 seni de görmek isterdim cimcirik 🤣🤣 @GezenTavuk_2 bu karıyla oturup kahve içsem 3 saat gülerdim bence fndnmf
GezenTavuk_2 ppmerlina Allah seni iyi etsin emi biz bir masa kurup otursak yer yerinden oynar 🤣🤣 nerede yaşıyorsun sen 🤣
Aysun84 ppmerlina ben de seniiii keşke tanışma şansımız olsaa kalbinizin güzelliğini hissediyorum burdan 🤍❣️