buse2507 Ben ilk kan verdiğimde betam 10.000 di ama aile hekimim hastaneye gitmek için biraz daha beklememi söyledi. 2 hafta daha bekleyip gittiğimde 8 haftalıktı kalp atışını o zaman duymuştuk 🥰
Aleyy1 buse2507 ben çok erken fark ettim betam 2 ydi yine hamileyim dedim şimdi 500 e çıktı yükselsin bende öyle gideyim o zaman 🌸💞
Aleyy1 Elfklsay dalyaluna35 hayırlısıyla duyun inşallah bende 6+2 kararsiz kaldım bir kaç gün sonra gitsem mi diye 🌸🌸
dalyaluna35 Aleyy1 amin inşallah hepimiz sağlıkla duyalım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım 🌸 isterseniz gidin tabi bazen erken de duyulabiliyor ama garanti olsun derseniz 7 haftayı da görebilirsiniz insan ister istemez sabırsız oluyor işte 😇
buse2507 Aleyy1 Aslında bende fark ettim özellikle göğüslerim çok şişti ama ilk gebeliğim kimyasal oldu bu sefer emin olmak için adetim geçtikten 2 hafta sonra kan vermeye gittim🌸 500 de kese görülmez kuzum zaten en az 3000 olması lazım diye biliyorum 🌸
Aleyy1 buse2507 Ay aynı şeyleri yaşamışız bende kimyasal geçirdim tamam o zaman yükselince gideyim teşekkür ederim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 💞🌸
buse2507 Aleyy1 Ayy canım benim umarım bir daha yaşamayız 🥰 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ❤️