mavimilenaaa Sonunda doğum yaptım arkadaşlar :) Diğer uygulamaya geçmeden önce sizleri deneyimimle bilgilendirmek istedim . Medipol mega doktor Sema Yılmaz a takipliydim. Doktorumuz Allah razı olsun isteğimize uygun olarak normal doğum odaklı idi. Bizi bu yönde çok iyi yönlendirdi . Fakat şok kontrolümüzde Bebişimizin 40. Hafta olmasına rağmen duruşunun kanala uygun olmadığını gördük. Yinede bekledik . Bir ihtimal diyerekten ne pilatesler ne Meryem ana otları denemedikkiiii🥲 Ama ultrason artık bebişin haftasını 41+ larda hdsaplamaya başlayınca , doktorum 3 saat suni sancı verdi. Bebişimiz banamısın demedi . Sonrasında mecburi sezeryana döndük. Bebişimizi 4.030 gr olarak kucağımıza aldık. Sezeryan çok zorladı evet . Hala da çok zorlanıyorum. Kalkması ayrı oturması ayrı yarası ayrı 🥲 Hastahane tam olarak anne bebek dostu idi. Çok ilgili alakalılardı. 2 gece kaldık bugün taburcu olduk. Yine olsa yine aynı hastaneyi ve doktoru seçerdim… Hepimiz için hayırlısı olması dileğiyle.
babyandmomy__ mavimilenaaa sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi Benim de 40 haftam doldu bebeğimin gelesi yok sanırım 🥴korkuyorum da artık hareketlerini takip etmek de zor bende 41 e kadar bekleyip sonra sezaryen kabul edeceğim sanırım hafif belirtiler dışında belirtim de yok
Opmiyimgebeyim mavimilenaaa hayırlı olsun. Ne güzel kavuşmuşsunuz. Ben de sema hanıma takipliyim. Ssvd destekliyor. Normal doğum için sizi destekledi mi acaba? Sezaryen zor muydu?
baharalper mavimilenaaa merhaba, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, neler dahildi acaba doğum ücretine? Ekstra ücretli olan şeyler neler merak ediyorum açıkçası, kullanılan ilaçlar, suni sancı, epidural vs ekstra ücrete giriyor mu?
mavimilenaaa babyandmomy__ Allah yardımcınız olsun , yine de inşallah normal olur diyorum 😔 Çünkü sezeryan beni aşırı yıprattı. Ayrıca spinalde hissediliyor baya baya , acı yok ama lastik gibi karnınızın bir o yana bir bu yana çekildiğini baskı yapıldığını vs hissediyorsunuz . Yatma yatamıyorsunuz kalkma kalkamıyorsunuz bebeğinizi rahat rahat kaldıramıyorsunuz tuvalet vs öyle kolay değil gazlar bir dünya 🥲 Acı eşiğim çok yüksektir normalde ama bebeğin büyüklüğünden dolayımı neydi , beni benden aldı sezeryan . Allah herkese normal doğum nasip etsin
mavimilenaaa edanur3458 Ben süsleme yaptırmadım , mecburi sezeryan olunca 2 gece rahat etmek için suit oda aldık. Suit oda aşırı rahattı.1+1 gibi. Ailem vs kapı ve yan odayı süslediler. Kendimiz istediğimiz gibi süsleyebiliyoruz
mavimilenaaa Opmiyimgebeyim Başından beri hep normal olarak ilerledik. Görüntü normaldi. Bebek baş gelişti. Bir sıkıntımız yoktu ama açılma oranım 1 cm di . Sonuna kadar deneyelim dedi sema hanım aklımda normal doğum kalmaması için . Suni sancı aldım 3 saat, sancılar 3 dk da 1 di . Açılmıyordum bir türlü. Pilates , yürüyüş felan ama nasip olmadı. Mecburi sezeryana dönmek zorunda kaldık . Kendisi gerçekten çok dobra , gözü kara bir bayan.
Ilknurcekmegeli mavimilenaaa merhaba öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın 😊Doğum fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz acaba
Tug12 mavimilenaaa insanlari böyle korkutmayin herkeste durum farklidir bende sezaryen oldum hiç böyle şeyler başıma gelmedi gayette rahat kalktım oturdum bebeğime baktım
babyandmomy__ mavimilenaaa Aminn inşallah sırf bunları yaşamamak için normal doğumu bekliyorum çok rahat geçen de vardır illaki ama çevremedeki herkes sorun yaşadı sezaryende hareket kısıtlılığı bence en zoru
Aslaninannesi_ Ilknurcekmegeli ben 14 şubatta bu hastanede zorunlu sezaryen oldum aynı doktora 51.000 tl ödedik ekstra hiçbir ücret almadılar ve bu kadar acı falan yaşamadım ameliyattan sonra hemen ayaklandım eve geldiğimde kimse kalmadı kendim baktım bebeğime
Ts009 Aslaninannesi_ @mavimilenaaa peki bu hastanede kuaför hizmeti var mı? Bazı özellerde kuaför ve son gün özel yemek geliyor odaya bu hastanedeki hizmet nasıl acaba? Ayrıca fiyat sabitleme var mı bilginiz var mı bu konuda?