Onurbunur Adetime 3 gün var 20 gün önce spiral çıkarttım bebek istiyorum ama bir iki ay beklemek istedim ama sabırsızlanıyorum da bu aralar korunmasız ilişki olsa gebelik olabilir mi acaba
etuerk Onurbunur yumurtlama dönemi geçtikten sonra şans biraz daha az ama belli olmaz tabi siz regliniz bittikten sonra gün aşırı regliye son 1 hafta kalaya kadar ilişki yaşayın
Alya05 Onurbunur evet olur neden olmasın yumurtalıklarunızda bi sorun yoksa. Büyüp çatlıyorsa Allah’ın izniyle olur
dilaradoyan Onurbunur ben spiral çıkarttıktan 6ay sonra hamile kaldım. Vücudumun düzene girmesi 6ay sürdü yani ki ilk kızıma ilk denemede hamile kalmıştım. Spiral sonrası biraz zaman alabilir hamile kalmak
5_erkek_annesi Onurbunur olur tabiki benim 5 ci gebelğim hepsinde taktırdım doğum sonrası sonra bebek isteyince çıkarttım hemen aynı ay kaldım hepsinde toplamda 10 sene kullandım sprial ama bazılarında hemen gebelik olmuyor aylar sonra hatta 1 sene sonra felan olanlar var nasip aslında
Onurbunur Alya05 yani ilk çocuğumu ilk ay hemen hamile kalmıştım ay bilemiyorum ya biraz kiloda vermek istiyorum ama bebişte istiyorum 🥲
Onurbunur dilaradoyan hadi ya bende oğluma ilk ayda hamile kalmıştım o zaman korunmayı bırakmalıyım gibi
dilaradoyan Onurbunur yani belli de olmaz tabi hamilelik işi bi bakarsınız yine hemen hamile kalırsınız. Şu an düşünmüyorsanız da en azından kondomla korunabilirsiniz yeniden çocuk planlayana kadar
Cicekbahcesi12 Onurbunur ablam cikarttigi ay hamile kaldi ben 4 ay sonra hamile kaldim degisiyor canim ama cikarttigim an korumaligi bitiyor ihtimal hep var yani