Minikjaponunannesi Haziran 2022’de doğum yapmış bir anne olarak tekrar dört haftalık hamile olduğumu öğrendim hem heyecanlı hem de korku dolu bir sürecin içerisindeyim umarım her şey çok güzel olur herkes için ve tabii ki benim için de. Tekrar merhaba güzel anneler…
petronix Minikjaponunannesi Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende Mayıs 2022 de yapmıştım ilk doğumu 20+4 haftalık hamileyim şuan 🌸
BebegimVeBenn_ Minikjaponunannesi hayırlı olsun allahım saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻 Bende ağustos 2022 de dogurdum kızımı yine hamileyim 12+3 haftalığız🤗
Cotanakk Minikjaponunannesi ben de mart 2022 de doğum yaptım şuan 6 haftalık hamileyim çok yakınmış tarihler 🤗
Bsrbsrrr Minikjaponunannesi ayy bende haziran 2022 de doğum yapmıştım şuan 6+0 haftalık hamileyim 🌺 suan sizin yazınıxı görünce mutlu oldum nedense 😂
Minikjaponunannesi petronix çok teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah 🩷🙏🏻 artık tecrübeli anneler olarak buradayız 😊
Minikjaponunannesi BebegimVeBenn_ çokkk teşekkürler sizin de hayırlı olsun 🙏🏻 umarım her şey daha da güzel geçer hepimiz için sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza 🩷🩷
Minikjaponunannesi Cotanakk ay evet ya ne güzel böyle tesadüfler umarım her şey dilediğiniz gibi olur artık tecrübeli analarız 😍🙏🏻🙏🏻
Minikjaponunannesi Bsrbsrrr yalnız değiliz demek ki ne güzel 😊 bu sürecide birlikte atlatacağız. 🙏🏻 umarım her şey gönlünüzce olur 🎀
Minikjaponunannesi tecrubeliiannee ay ne güzel sizinki de büyümüş maşallah 🧿 darısı ikinciye inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin bebişiniz 🙏🏻😊
Aacemianne Minikjaponunannesi ne güzel sağlıkla gelsin. Benim de ocak 2022 de kızım olmuştu. Şimdi 12+4 reyiz bakalım kim geliyor 😊
Minikjaponunannesi Aacemianne Ne güzel 😊 bu yolculukta yine beraberiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻🩷🩷
Imasleeper Minikjaponunannesi 22 mezunları hep burda iyi denk getirmişiz 😂😂 70 günüm kaldı benim 25 mezunu olup bu bölümü bitiricem inşallah 😂
Minikjaponunannesi Imasleeper ay evet sizin çok az kalmış 😊😊 inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz yavrunuza 🙏🏻🎀🎀
panikprenses Minikjaponunannesi hayirli olsun saglikla gelsin insallah 🥹 benim ilk gebeligim 27+5teyiz 💙