Cimcime30 Kızlar geçen progestoron ıcın kan vermıstım dıgerlerıne de baktı sorum şu bu değerler mide bulantısı yapar mı
anneolmakneguzel_ Cimcime30 kansızlık var canım. Mide bulantısı yapmaz ama halsizlik yapar. Güzel demir takviyesi al. Venatura demir vit baya iyi
Lafmacun__ Cimcime30 şekerim mide bulantısı yapmaz demir eksikliği kadınların çoğunda görülüyor adet olduğumuz için düşmüş baya seninkide el titremesi ve halsizlik yorgunluk yapıyor özellikle gebelikte takviye alman gerekli
Tamarix Cimcime30 benim 6 küsür seninki benden iyi geçen ay hap kullandım bu ay da devam ediyorum sağlık ocağı doktoru yazdı gayet güzel
ppmerlina Bildiğim kadarıyla ferritin düşüklüğü kansızlık demek ama diğer değeri ben de bilmiyorum. Mide bulantısı yaptığını sanmıyorum bitanem
ppmerlina Diğer değer için böyle yazıyooo Yüksek TDBK, genellikle demir eksikligini belirtir fakat akut hepatit, hamilelik ve dogum kontrol haplari kullaniminda da artar 🫠🫠
busebasaran06 Cimcime30 Kansızlık demek canım mide bulantısı ile ilgisi yok. Enfeksiyon falan çıktıysa eğer o mide bulantısı yapabilir. Başka şekilde mide bulantısı olmaz bir de gebelikte olur tabii.