babyloving bende benzer süreç geçirdim ama tabi ekstradan serkilaj oldum çünkü sadece 6mm kalmıştı komple açılmıştım doğurmak üzereydim. Suyumu falan düzelttiler 5 gün yattım çıktım ama su yine yüksek sınırda bunun için yapılacak bişi yok. Sırf doktorlara bişi sorulmuyor doğru düzgün cevap vermiyor diye tanıdık doktora gittim başka türlü kafayı yiyecektim çünkü iki hafta önce özelde her zaman gittiğim doktora gittim serkilaj sonrası bana dedi 33mm serkilajın çok iyi kapanmış komple. Şimdi gittiğimde öğreniyorum ki 11 mm tutuyo v şekilde benimde kendi gösterdi. Yani huni dedikleri şey tam tersi oluyor. Benimki de gösterdiği gibi V şeklinde yani son kalan ucunda ki 11 mm tutuyor serkilaja rağmen. Oldukça riskli olmamızın durumu sanırım. O da enfeksiyondan yada eğilip kalkmaktan herhangi bi durumdan dolayı açılırsa direkt doğum başlamış olacak bizim için. Sen benim doktoruma göre dediği kritik süreci geçmişsin şükür ki… bebeğin kilosu gelişimi de iyiyse hiç bişi olmaz Allah’a şükür. Bizde ki hedef de önce 28 sonra 32 yi görmek. Tam olarak doğum sancısını da şöyle tarif etti belden tarif edemeyeceğim ben çünkü bel fıtığım var hep ağrıyor. Karından tarif edecek olursam net olarak şöyle: çocuk rahime iyice sıkışıyo gibi oluyo kaskatı oluyo rahim kısmı felaket bi ağrı giriyor vajinaya sanki vuruyor gibi böyle istemsiz vajina açılıyo ben kasıp kendimi kapatıyorum. Bu tam anlamıyla doğum sancısı moduymuş. Kızım doğurmak üzeresin dedi hep yat dedi o yüzden. İnş durur benimki de seninki kadar. Dediğin gibi çok korkuyor insan, kaslarda gevşemeye sebebiyet veriyormuş diye tetenoz aşısı bile olmadım inan 🥹