Esrayusuf kurtaj snrsi myomdan suphelendi beslenmsni durdurms olblr dedi kontlra gttgmzdede karnmdan bakti var dedi rahmin icinde oldgu icin dusuklr ve kalp durmalri yapio almak grk yksa ayni sylri yasarsn dedi adet olp btnce gel bakalim ona dedi gecen hafta sali adet btti gttik karnimdan gozukmdi bsy idrra sıkisik dglsn dedi alttan baklm musaitsn ddi bnde ztn hep hazirlikli gidrm bakti etti bayagi et parcasi goruorum dedi onn myommu polip.i oldgni bakmmk lzm histeroskpi ypcz dedi Allahtan senin durumun dha iyi dedi bska hastam vr onun tuplerne dogru buyunus o et parcasi snnki kolay bi islm dedi nsye opersyonu spinal ypti anestczi bole dha ii oluo ben uyumk istiom ddm yk bole dha iyi ddi israrla iyi tm dedim hic bsy hissetmedim neyski bende izledim ekrandan ztn dua ede ede bi hal olmustm nabzmda tavn ypnca doktm bayagiespiri ypmsrti hrrkes motive ediodu basimda da bi yandna genc erkk vrdi oda dedi bak goruomsun poliplrni dedi et prcsi gbi sylr vrdi sol taafmda doktr bak dedi sag tarafin cok gzl olmsi grktgi gbi solu gosterdi bak dedi bunlr vr burda onlari alioz smdi dedi ve aaaa dedim en ilginc seyler fln hemen btti ztn doktr dedi basucuma gldi cok gzl gcti dedi bnde onlarmiyms smdinkalbi durduran evt dedi eliyle gostrdi bak rahmin sol taraf soyle idi ben dgrylw esitledim dedi buyuk ihtmlle bebek oraya tutundu ve ordaki syle yuzudn beslenmsni durdurmuslr dedi Allahin işi iste kuzum istese sagima yerlestrrdi ama olchi vrmis snrda opersymdn snrs odaya ziyte geldi o akssm o nobetcydi sansima esimede anlatti tbi benimki hic bsy anlmadi halen bnde patolje ne zmn cikr dedm oda patolije gtcek parcaya dokunmadim cunki rahminin dokularini bozacakti alsaydim dedi zari flnda zarr gorurmus yasin genc dha cocukts yk dedi o yuzdn bnde hamile kalirsm tekrr sorun yrtrmi o dedim yk dedi oyel yani ama ben pihtlsma icinde bi gtcem icimde kalmasin onuda dusunuoem suan yptrm die ztn iliski yasakti opersyna kdr kurtj snrsi bi ay oldu binay da smdi dedi dikkt edin bizde marttaki adetmi oldgmda baslaris artgn olama kdrda pihtilsmayi halledim diorum 😐