kedili1anne Merhabalar, öğünlerime,yediklerime dikkat ettiğim halde 10 kilo aldım Her tartıya çıktığımda +1 olarak ilerliyor 😹 ekmek hamur işi aburcubur az az yediğim halde böyleyim Belki normaldir bilemiyorum Sizler ne kadar aldınız? Var mı öneriniz ne yapmalı
Nrnn kedili1anne ilk gebeligim 25 kilo almıştım bunda 25 haftalık şuan 13 kilo aldim 3 hafta öncesine kadar ekmek bile yemiyordum yemediğim halde aldım kisiden kişiye değişiyor bu kilo meselesi
nisaakb kedili1anne benim de 26+4 te 9 kg gayet normal az kilo ile hamile kaldıysanız 🌸 ben de az yediğim halde kendiliğinden artıyor
Ceydaaas1 kedili1anne 27. Hafta +4 kg Dr bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu değil dedi önemli olan senin alman değil sonra şeker tansiyon çıkıyor ve bebek iri oluyor iş zorlasiyor dedi sizde dikkat edin bence
PelinKaradeniz Bende 21+3 üm doktorum doğuma kadar 8kilodan fazla almamam gerektiğini söyledi ama şimdiden 5kilo aldım bile dikkat etmeye çalışsamda özellikle geceleri aşırı acıkıyorum birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum bakalım kaç kiloya kadar gidecek 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
kedili1anne PelinKaradeniz Keyfi yemeler değil Gerçekten yemezsem gözlerim kararıyor Yemeden nasıl olacak
Denizgiller Kac kiloyla hamile kaldınız acaba az olanlar cok alıyor sanırım ben 30 haftadayım 5 kilo aldım ama 79 la hamile kalmıştım
kedili1anne Denizgiller 46 kiloyla kaldım şuan 56 yım Anne sütü annenin vücudundaki fazla yağlar ile yapılıyor diye biliyorum Belki vücudum eksik yağı tamamlıyordur gibi düşünüyorum
Nevoylz kedili1anne uzun süre aç kaldığım da baş ağrısı halsizlik mide bulantısı gibi ayaktaysam eğer bir yere oturup hemen bir şeyler yemem gerekiyor
Denizgiller kedili1anne evet kesinlikle az kalınca cok alınıyor değerler normal şeker tansiyon yoksa çokta dert etmeyin tadını çıkarın
Nrnn kedili1anne evet ama ilkinde doğumdan sonra hızlı bir şekilde kilo verdim eski halime de döndüm hemen inşallah bunda da aynısı olur
kedili1anne nisaakb Evet az kiloyla gebe kaldım o zaman normal diyebilirim Peki verme kısmı nasıl oluyor zayıf olup biraz fazla kilo alanlar Verebilecek miyim
kedili1anne Ceydaaas1 Bana uyumlu dedi öyle bşr durum yaşamadım ama yazdığım gibi yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde alıyorum
nisaakb kedili1anne arkadaşım yeni doğum yaptı 52 ile hamile kalmıştı toplam 18 kilo aldı. İlk iki haftada 12 kg gitti dedi. 6 kg da gider zaten kendiliğinden
10gamze kedili1anne 26hafta 10kilo aldım😂😂 tüm değerlerim çok iyi bebekte iri gidiyor şükür sağlık sorunumuz yok şeker şeker şekerimde yok tansiyonumda iyi diyolar iri bebeğe laf ediyorlar zayıf olsan kilo almasan bebek zayıf az kilo almışsın derler önemli olan sağlık ne istersem yiyorum doğum sonrası hemen kilo veriyorum zaten
Hilalgl Ben de 46 ile hamile kaldım 29+6 şuan toplam 10 kg aldım doktoruma sordum fazla kilo aldın ama zayıf olduğun için doğuma kadar 15 kg alabilirsin dedi sıkıntı olmazmış ama kuzenim ebe 3 doğum yaptı hepsinde de toplam 7-8 kg aldı olması gereken bu aslında dikkat etmek lazım 🙏🏻
Hilalgl Bu arada iri bebek olmaz dedi 2900 3000 kg doğar dedi her gün avakado günde 2 muz yiyorum sade soda içiyorum tatlı aburcubur çok nadir yiyorum kırmızı et ve balık yiyorum bakalım bebeğin kg etkisi olacak mı 🫠
Yaseminbasdag 25+4 üz biz de 11 kilo aldım 🫣🫣 her tartıya cıktıgımda +1 görüyorum bıraktım artık dhshsh çünkü sürekli yiyesim geliyor 52 ile hamile kaldım suan 63 üz
iiiremm 65 ile hamile kalmıştım 26+2 haftadayız 8 kilo aldım bile doktorum hamur işi ve tatlıyı yasakladı erken doğumu tetikler bu kilo dedi bol bol yeşillik ye dedi ama çok acıkıyorum ve doymak bilmiyorum ne olucak böyle bilmiyorum 😏😏