Mervearasugur Kızlar çarşamba günü sezaryen olacağım fakat alacağım anesteziden dolayı idrar yapamayacağımdan sonda takılır dedi arkadaşlarım bu olay hakkında bilgisi olan var mı ameliyattan önce mi takılıyor sonra mı işlem ağrılı mı bilen var mı aranızda ?
rosatue Mervearasugur Sondanın orada olduğunu bilmek beni irite ediyordu ama acı hissetmedim. Anestezi aldıktan sonra taktılar. Çıkarırken saniyelik bir sızı. Yalnız ben sonrasında his kaybı yaşadım birsüre. Bu beni çok rahatsız etmişti. Herkeste olmuyormuş okuyup endişe eden olmaz umarım.
Asya1122 Mervearasugur beni ilkinde sezaryen için epidural anestezi yani belden aşağı uyuşturduktan sonra taktılar hissetmedim çıkarırken hafif bir sızı oldu korkmayın
Esrackc Mervearasugur kız hiçbişey yok onda ya ben normal doğum yaptım doğum anında tuvaletim geldi dedim canlı canlı taktılar çıkardılar asla hissetmedim bile düşüneceğin en son şey sonda 😂
Yazmelegi_ Mervearasugur bende ameliyattan önce takıldı ve canım cok tatlıdır ona rağmen gram acımadı
Tazegelin12 Mervearasugur Amaliyata girmeden takıyorlar zaten o an sedyeyle indiriyorlar amaliyata kendınıze gelene kadar takılı kalıyor ağrılı acılı bişey degıl
obli Mervearasugur spinal yapıldıktan sonra takılıyor hissetmedim bile çıkarırken de aynı şekilde anestezinin etkisi geçmişti ama yine hissetmedim.
Fatmadmr37 Mervearasugur uyusturulduktan sonra da takılan varmış ama benim ameliyathaneye girmeden önce takıldı. Öyle acılı bir islem değil ben anlamamıştım bile hemen takıldı. Kendinizi kasmayın ve korkmayın yeter. Çıkarırken de ufak sızı oluyor o da hemen geçiyor.
Brna-34 Mervearasugur ilk gebeligimde doğuma girmeden önce takılmıştı hatta 2 hemşire baya ugrasti takmak için ona rağmen acı vs olmadı daha sonra ameliyathanede çıkarılıp tekrar takıldı bişey hissetmiyorsunuz
edabolukbasi3 Mervearasugur uyuşturduktan sonra taktılar çıkarırkende yarı uyuşuktum bişey hissetmedim pek
ilayda67 Mervearasugur ameliyatta gitmeden önce takıyorlar ve ben 2 kez oldum ve ikisnde de hiç hissetmedim onu hissetmiyorsunuz anlamıyorsunuz bile korkmayın🥰
Ceydaaas1 Mervearasugur valla ben geçen devlet Hastanesi’ne gittim spinal anesteziyle uyusturunca takılıyor dediler hissetmiyormuşsun normalde özelde de öyleymiş ama her devlette aynı mi bilmiyorum bende korkuyorum ondan