busra05_ Kızlar maşallah canım yansada sorun degıl onu saglıkla alalım kucagımıza ama oyle bır vuruyor kı az önce göğüs kafesimin altına ayagıyla vurdu sanırım küt diye sesi hissettim kemiğe vurdu sanırım böyle hıssedenlerınız var mı
keyfimin-kahyasi-misin busra05_ hissedersin hata bazen etini oymusta oynuyo gibide olabilir tadını çıkar 🥹🥹
Aysezey busra05_ 37 yim alttan üstten öyle vuruyoki kitlenip kalıyorum. Çok normal büyüdüler artık şiddetlendi vuruşlar
queenanne1 busra05_ aynen valla kaburgalarıma tekmeler yiyorum erkek gücü müdür nedir artık bilmem🤣 bazen çıt diye ses geliyor hatta
nevaneva busra05_ ben gündüzkilere alıştımda bazen uykudayken birden vuruyor şok olarak uyanıyorum😂 ama çok güzel his ya benim canım acımıyor
busra05_ queenanne1 ahaha kesınlıkle erkek gücü bu ya😂🧿 bugun çıttan daha buyuk küt etti kaburgam göğüs kafesim şimdiden böyleler napıcaz doğunca😂🥰
busra05_ nevaneva ay evet acı verıyor ama insanın hosuna da gıdıyor🧿🥹 doğunca ısırırız o eli ayakları 🌸
Ceiydda busra05_ tekmeler artik karnimi yirticak gibi oluyo bide karnımdan çıt diye kemik sesi duyuyorum 🥲🥲 İçim gidiyor her seferinde artık çok sıkıştı minigimm
busra05_ Ceiydda ay evet evet bazen yırtıp çıkıyor sanıyorum ses gelıyo gürültülü, kaç haftalık oldunuz
queenanne1 busra05_ 9 aydır tekmeleyen ayaklarını ısırmayı düşünüyorum ben😁 valla annelik hakkı karnından başlıyormuş🫠
Mrv342 busra05_ ayakları kaburgamız da duruyor sanırım ben artık acısına dayanamıyorum🫠 🤣 kaburgam öyle acıyor ki hem önden hem arkadan 32 33 den itibaren öyle ben de 36 haftalığım. Poposuyla da acıtıyor olabilir bilmiyorum valla çok başka bir acı bu 🥲😍🫠 ama iyi olsunlar da sağlıklı olsunlar da
busra05_ Mrv342 kesınlıkle ıyı saglıklı olsunlarda🥰 bende 36 haftayım dedıgın gıbı çok acıtıyor poposuyla da yaslanınca acıtıyo 🫠😃
Rare busra05_ haftamız aynı benim ki genelde aşağılara vuruyor zorluyor yukarılarım çok rahat hatta canım yanmıyor