Gizmmis Bugün ikiz bebek beklediğimi öğrendim ve çok heyecanlıyım nasıl bir süreç beni bekliyor acaba bilgisi olanlar. Bugün korkudan heyecandan doktoruma da birşey soramadım
irmmoom Gizmmis ben ilk duyduğum gün ne yapacağım diye ağlamıştım 1 hafta 😂😂 şimdi pazartesi doğumum var hiç düşünüp zehir etmeyin hamileliği kendinize bir şekilde her şey yoluna giriyor 😂😂
Merloza Gizmmis bol bol dinlenin, çok hareket etmeyin. Sağlıklı beslenin. Benim uzun yatışlı geçti hamileliğim. Ama sonu güzel oldu, sağlıkla kucağıma aldım. Darısı size inşallah 🌺
Birikii Evet öyle oluyor heycandan şoktan o ilk duyulduğu an insan hiç bişey soramıyor :) iyi düşünün iyi olsun keyfini çıkartın
Gizmmis Birikii valla bende şoktayım ne diyeceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum nasıl bir süreç bekliyor beni acaba hamileliğiniz nasıl geçti ☺️
Birikii Gizmmis o şok geçiyor hemen merak etmeyin:) hamileliğim çok güzel geçti bir sorunla karşılaşmadık çok şükür kendimi hiçde kısıtlamadım normal hayatıma devam ettim sonlara doğru vajina kemiğimde çok ağrı vardı o beni biraz etkiledi hareket etmemde bacağımı kitliyordu oda çok aşırı kilo aldığımdan minyon tipliyim normalde ve 27 kilo ağır geldi 😀 ama oda engellemedi hamileliğimin sonuna kadar gezdim bacağım çok kitlenince tekerlekli sandalye ile devam ettim 😀 tek tavsiyem erkenden alışverişinizi yapın alınacak çoook şey var ve sonlarda gerçekten ağırlaşıyorsunuz eşyalar la uğraşacak haliniz kalmıyor
Gizmmis irmmoom işte küçük bir oğlum var daha 20 aylık ikiz olunca şimdi bir korku sardı nasıl olacak diye birde ilk hamileliğim de rahim ağzı yetmezliği yaşamıştım şimdi de korkuyorum açıkçası o yüzden nasıl davranmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum
Happymeltem Gizmmis gözünüz aydın tekrardan sizden sonraki nesiller .. teyzem, ananem de vardı diyecekler artık😚
Merloza Gizmmis yapmadım, ev işi yapmayı bile özledim hamilelikte o derece sıkıldım 😅 bol bol kitap okuyup, dizi izledim sadece. İlk 13 hafta risk yüksek oluyor, siz de mutlaka destek alın bu sürede