Pinar58eslem hamile olduğumu bilmeden 2 farklı ilaç kullanıyordum. Biri adet olmuyorum diye doktor tarlusal verdi diğeri de dostınex ilacıydı prolaktinim yüksek diye içiyordum. Tarlusalun kutusunu bitirdim diğer ilacı da haftada 2 kere içiyordum. Bu sürede de adet olmak için bitki çayları içtim. Bunların hepsi adet olmak içindi çünkü doktor polikistik over başlangıcı var dedi meğersem hamileymişim. Doktora da ilacı bitirdim 12 gün geçti ilacı bitireli hala adet olmadım diye gittim. Doktor 6 hafta 3 günlük hamilesin dedi tabi ben şok oldum ne diyeceğimi bilemedim ağladım direkt ama ben bir sürü ilaç içtim dedim. Doktor bebeğin sağlıklı gözüküyor şu an dedi bizde ya hep ya hiç kuralı vardır dedi. Sağlıksız olan bebek düşer ama istersen git araştırmaya doktorlara danış dedi. Ben farklı 2 doktora da sordum onlarda bişey olmaz dedi. Ama araştırdığımda çok riskli falan yazıyordu hatta bazı doktorlar gebeliğin sonlandırılmasını söylüyor. Ama şükür doğum yaptım sağlıklı bir oğlum oldu şu an 2 buçuk aylık olcak. O yüzden içini ferah tut bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sağlıkla vaktinde kucağına al 🤲🌸