Anneoluyorumhello 24+2 haftalık gebeyiö 2. Gebeliğim kızım olacak karnımın içimde böyle sertlik oluşuyor geriliyor gibi tuaf bir his gibi dışardan belli olmuyor bu tarz kasılma normalmı yaşayan varmı ilk gebeliğimde hatırlamıyorjm bu kadar olduğunu
5_erkek_annesi Anneoluyorumhello benim 15 haftadan beri var ama benim günde belki 50 kez oluyor ayağa kalkar kalkmaz oluyor şuan 24+2 deyim fitil kullanıyorum eken doğum riskim var bu kasılmalar yüzünden ayakta durmam yasak
Bktakdmr Bende de oluyor aynı şey 29. haftadayım ilk hamileliğim. Sanki karnımın içinde bebek bi yere toplanıyor orayı sertleştiriyor kasılıyor orası gibi oluyor. Normal mi bilmiyorum ama bi sorun yaşamadım şimdiye kadar
Anneoluyorumhello Bktakdmr haftaya doktoruma soracağım bende merak ediyorum. İlk gebeliğimde olmadı o yüzden tedirgin oldum biraz
Anneoluyorumhello 5_erkek_annesi peki sizinde böyle 5/10 adım atınca karnınız acıyormu dışarda falan ilk gebeliğimde 40. Haftaya kadar çok yürüdüm hiç olmamıştı bel ağrım oluyordu sadece ama bu sefer oğlumu 10dk mesafeye gidip gelene kadar en yavas tempoda karnım acıyor yanıyor gibi oluyor
5_erkek_annesi Anneoluyorumhello ben ayakta kalınca yürüyünce kasılıyorum taş gibi oluyor karnım nefes alamıyorum benim 5 ci gebelğim bende diğerlerinde böyle olmadım o yüzden aksilik olduğunu anlamıştım BEN’im herşeyim ayrıntılı ultrasonda çıktı bebeğin suyuda azmış bizim