Happyka Pembiskizim bende ikizler burcu ama başak arkadaşım çok, mesela günü önemli güne göre her burcun karakteri değişiyor bu arada
Pembiskizim Happyka doğrudur canım ben çok bilmiyorum burçları ama inan hiç ikizler arkadaşım şu an yok olanlarlada görüşmüyoruz birazda karakter meselesi ya bilmiyorum benim kaderim galibe 😂🤦♀️
Pembiskizim gizemskakaksksk ooo sizin daha yakın hayırlısıyla sağlıkl kucağınıza alın ınsAllah zaman azaldıkça hiç geçmiyor bana aslında hep içimde kalsın istiyorum ama hemen de kavuşmak istiyorum 🙂🥲
Pembiskizim Btlyldrm54 yaaa günler saatler kalmış çok heyecan 🌸 hayırlısıyla sağlıkla kavuşun ınsAllah 🩷🥲
Btlyldrm54 Pembiskizim Çok teşekkür ederimm hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh gün geçtik stres heyecan korku hepsi bir aradaa 💕🥰
Pembiskizim 1Anneadayiiii masAllah hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım ınsAşlah bende 38. Haftamda olacağım 16 mayısta Allah izin verirse 🥲🌸
1Anneadayiiii Pembiskizim amin canım inşallah 🤲🏻❤️ erken mi acaba diye düşünüyorum bende ama sanırım o haftalarda oluyo sezaryen kilosu falan da iyi gerçi ama ciğerleri gelişsin istiyorum inşallah bi sorun yaşamayız 🤲🏻😍
Pembiskizim tombikdoner22 valla bacım sorun bende mi ikizlerde mi bilmem hiç ikizler arkadaşım kalmadı 😂 ay ne olur linçlemeyin hayat beni bu noktaya getirdi 😂🤦♀️
Queenhera Bana da 28 mayısa gün verdi doktorum. Bende başından beri boğa olsun diye dua ediyorum ama ikizler olucak muhtemelen kızım 😂 çevremde de çok ikizler yok bakalım hayırlısı yaşayıp öğreneceğiz. Önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları ❤️
Pembiskizim Queenhera tabi ki canım önemli olan sağlıkla hayırlısı ile gelsin ınsAllah burçlar işin birazda eğlencesi Rabbim sağlık sıhhat versin ınsAşlah 🧡
Pembiskizim 1Anneadayiiii ınsAllah sağlıkla canım 2. Sezaryende genelde 37 den sonra kilosuna sancı ve hareket durumuna göre alıyorlar diye biliyorum şimdilik bizede 16 sı dedi ama durum neyi gösterir bilmiyorum belki 20 Mayıs olur belki 10 Mayıs olur bilmiyorum ama hayırlısı ile sağlıkla gelsinler ınsAllah 🧡
Queenhera Pembiskizim amin hepimizin evladına 🥰 Biz bugün 34+2 yiz ama benim kız 1 hafta önden gidiyor. 28 Mayıs bana nedense geç gibi geldi neden bilmiyorum. O tarihte 38+5 oluyorum ama bir hafta önde olduğu için 39+5 gibi yani. Ay gerçekten bilmiyorum o tarihe kadar bekler mi beklemez mi nasıl olur ama çok heyecanlıyım yani