Selcann Meraba kızlar dün gece sancin vardı sabaha kadar bekledim dakika tuttum sonra sabah hastaneye geldiğimde nst de sancin çıkmadı ama acilmam vardı ilk başta eve git dediler sonra geri çağırdılar yatisim yapıldı sabah 9 gibi yatisim yapıldı ve 1.30 da evlâdım kızım doğmuştu hemde ilk dogumum. Sancilar yine nst de çıkmadı ben çok ağrı hissettim ama acilmam devam etti 7 cm olunca suyumu patlattilar arttı ve sonrası çok hızlı oldu. Allahım hepimizin evlatlarini bağışlasın sağlıkla kucaklariniza almayı nasip etsin 🙏❤
Rabia06 Selcann ayy canm daha dün benm postma yazmıştın az kaldı diye cok duygulandım ne kdr güzel rabbim tez zamanda kavuşturmuş seni yavruna hayırlı bi evlat olsun inşallah 🤲 darisi bizlere olsun inşallah 🤲🤲😘😘
Esmerannee1080 Selcann maşallah Allah bağışlasın benimde dün geceden beri var hala geçmedi daha önceki hafta gittigimde sancı nstde çıkıyor açılma yoktu bizde 38+ 1iz nasıldı sancılariniz
Selcann Nurrrrr teşekkür ederim canım hepimizin kini bağışlasın sizlerede sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 😊
Selcann Esmerannee1080 kasiklarimdan karnıma doğru giren bi sanciydi benim ki süre ile anladım sancı olduğunu giderek şiddeti arttı ve daha sık sık girmeye başladı. Allahım inşallah kolay sağlıklı doğumlar yapmanı nasip etsin 🙏