dndkksal İyi günler arkadaşlar Kayseri Acibademde yakın zamanda dogum yapan var mi? Açıkçası doğum cantami hazirlayacagim ama bez filan onlar veriyormus galiba ben de il dışından gideceğim icin ona göre goturmek istiyorum. Acaba hastane neler veriyor bize.
S1nbkr dndkksal aynı şehirde değil ama başka şehirde acıbadem de yapıcam doğum. Verdikleri bez az siz yanınıza mutlaka bi 10 tane alın nolur ne olmaz onun dışında bebek yastık battaniye pişik kremi losyon göğüs pedi gibi doğum paketide veriyolar diye biliyorum değişmediyse yada her acıbademde aynıysa
dndkksal defnem_ yaa inşallah kolaylıkla dogurursunuz 🌸 cok daha benim 32 haftaligim gun belirlemedik 😁
dndkksal defnem_ Yaa Mehmet hocaya da gitmistim çok sevmistim sadece muayene ucreti biraz daha pahali geldiği icin Cevat hocayla devam ettim 😅
defnem_ dndkksal aynen biraz pahalı ama benim miyom var gebelikle büyüyen ondan dolayı özellikle Mehmet hocamı tercih ettik inşallah herşey yolunda ilerler
dndkksal Busraikiz Tum doktorlarda ucret ayni 51 bin başlangıç paketi diğerleri daha yuksek 71,81 di galiba. 30 haziranda zam gelecekmis ama