MTgcM 2kizannesi- devlette de hep kendimi idare ettim canım.. tahlillerimi bile ağzımla istedim. Orda da belli olmayacaktı kimin Doğuma gireceği dr ü hep bulamıyorum kim varsa o gün birşey gösterilecekse ona gösteriyorum ultrasona dr lar değil teknisyenler bakıyor... bizi özelin koynuna atanlarda bu devletler işte
2kizannesi- MTgcM Evet bende devlete gitmiştim ilk haftalarımda 2 sefer, doktor yüzüme bakmıyordu ne bi bilgilendirme yapıyordu ne bi şey. Benim içeriye girip çıkmam beş dakika sürüyordu anca, zor vallahi Ya insan ne yapacağını şaşırıyor 🤦🏻♀️
MTgcM Elizveannesi tanıdık hiç Yok canım bunu da instagramda takip edip gittim çok sevdim doğum yaptırdığı videolarda insanı rahatlatıyor. Hoşuma gitti ama ticari bakıyor bence hemen Doğum paketi satmaya çalıştı. Bizde zaten geldik işin sonuna ne gerek var dedik. Tahlillerin için sabah erken gel dedi ben de kendim devlette yapar size ulaştırırım dedim. 10 gün ücretsiz gitme hakkın oluyor ya bir at sonra tekrar bekliyorum dedi ben de tahkiklerimi göstermeye geleceğim kontrol gelişimde dedim söylemiyor bile tekrar gel diye... ilk gittiğim de hepsini kendi söylemişti ama kayıtlar görünüyor dalga geçer gibi bi ona bi ona gitmek istemedim
MTgcM 2kizannesi- şimdi ne yapacaksın. Özele mi gittin sonra ya 4 aylık bile olsam gitsem sıkıntı yoktu ama sona geldim diye ilgilenmedi gibi bilemiyorum ama paramla gittiğim halde sinir oldum ya stres doldum resmen Doğuma çok az kaldı
Erham MTgcM kayinpederiniz ne hakla karışır ya sizin kocanız var. Bana söylese hiç takmam bile ona mi kalmış benim doktorum
MTgcM Erham ilk gittiğimizi duydu eşimden gizli israf siz bina seçiyorsunuz dr değil filan dedi. Ben de alındım çekindim ve biliyor musun en güzelinde yaptırmaya da güçleri var. Gittim geldim devlete şimdi eşime şöyleyince sen niye demedin bana dedi özel de olacak dedi. Şu an içime sinmiyor işte gerçekten tek suçlusu kayınbabam ona kızgınım ama ne diyebilirsin ki işte
Buseeozd MTgcM son gittiğiniz doktorla elektriğiniz tutmadıysa hiç devam etmeyin. Doğum güven işi. Sizi rahatsız edecek biri olmasın
MTgcM Buseeozd ondan önce başka hocaya gittim onu gördü gitmişsiniz diye şimdi aradaki fark o daha sevecen ve bilgilendiriyor tekrar ona gidersem artık ayıp mı olur bilemedim ki
2kizannesi- MTgcM Özele gidiyorum evet 5 haftalıkken öğrendik hamile olduğumu. İki sefer gittim devlete 12. Haftadan sonra özele geçtim canım
Gamzeemrmrt Ne sacma ozel dr bakıyosa mesaı satı nedır ben cagırmiştım vlla normal dogurdum bıde pek glöez cunku dedım gelıceksınız baktım geldı dogurttu beni 😂
Erham MTgcM emin ol öyle çok şey derim ki umurumda da olmaz. Ne münasebet bana karışacaklar ALLAH razı olsun eşim bile gideceğim doktora karışmaz ben buna gidicem derim ona gideriz. Bi kere diyecek gibi oldu kusura bakma ben gidicem sen daha az sigara içersin dedim. Sustu ağzına gomdum lafı. Kusura bakma da hata sende keşke eşine deseydin başta
Gulsen1989 Bende 25. Haftamdayim özelde doğum yapmak istiyorum bugüne kadar hep devlete gittim ne zaman özele gitsem bilmiyorum tamamen parasından kaynaklı gidemiyorum . O kadar bütçemiz yok
MTgcM Gulsen1989 uygun özeller var canım zorlamayan şeker yüklememden sonra gittim herşeyim bitmişti zaten bi kontrolüm çatı muayenesi işte ilgilensin diye gidiyorum ulaşabileyim diye ama herşeyi bitirip gelince ben seni sağamam gibi davranıyorlar açıkçası herşeyi yaptığın için
MTgcM Erham işte sırf bı yüzden bu sıkıntım canım maalesef sanki o kadar gittim gelinim tasarruf etti mi diyecekler bari tam gitseydim bilemedim
Mel0s MTgcM valla canm doktorlar birazda hakli cnki para vermemek icin baska doktolara gdioruz sn anda gdip ozele goUkuyoruz onlar da hakli adam senle ve bebekle ilgili hic biseyi bilmiyor mecbir butun testleri istemesi lazmki ona gore doguttrsun seni devletteki doktorun gozunden bise kacmis olsa dogumda sana bise olsa allah korusun yeni gttgun doktordan biliceksin oyizden tecrubeli insanlar kesinlikle tek bir doktora gdin dio bn hamileligimden beri bitane doktora gdiorm dogumda pahali muyeneside ama kesinlikle baska doktorada asla gtmem yani
MTgcM Mel0s ya canım şimdi de gitsem devletteki de yüzüme bakmıyor bilmez ki bile. Anlatmaya çalıştığım hep ben kendimi idare ettim testlerimi hep kendim istedim çoçuğum sağlıklı testi istedi ama idrar kan aynı devlette yaptırayım 700 tl bi test zaten 365 tl muayene ye veriyorum biz de haklıyız bu konuda
SerminMutlu 30.haftadan sonra cogu doktor takibe almaz benim gittigim almiyor mesela alanda fazla ilgilenmez surekli kendisine giden hastasi kadar ilgilenmez canim. O sebepten bu zamana kadar gittigin doktorla devam etmeni oneririm. Herseyini bilen bir doktor olmasi cok onemli dogumda 🤔
MTgcM SerminMutlu aynı şeyi diyeceğim devletteki de bilmez beni yani tek istediğim sancım geldiğinde ulaşabileceğim bir dr olması devlette kimi ara ki bulasın tavırlar hoş değil öyle bile olsa. Para verip gidiyoruz biraz da güler yüz için devlette aynı muamele olsa niye gideyim
MTgcM 2kizannesi- çok iyi etmişsin ben de başlamıştım ama kayınbabam iki laf etti vazgeçtim özelden geri devlete gittim çok saçma yaptım pişmanım yani
Drsnbyfatma MTgcM bende özelden devlete dönenlerdenim İnan devlet zor ama imlan ve donanım fazla iyi düşün canım
MTgcM Drsnbyfatma okuduklarım hep sancım geldi dr umu aradım bana şunu dedi bunu dedi. Ben kimi arayacam korkuyorum bi de belirsizlik beni sıkıyor devlet için ebeler var bazıları ağzı bozuk insan özgürce acısını yaşayamıyor ön yargı oluştu beynimde o yüzden