Ela__nur Kızlar beta hcg 9 çıktı doktor çok düşük bir değer tekrarla dedi bugün gidip kan vereceğim böyle bir olay başına gelen var mı aranızda
ynzl Ela__nur benim 3 gün gecikmede 57.5 çıkmıştı yani adete 5 gün kala kan versem 9 bile çıkmazdı. Artışın iyi olması önemli 🙏🏼🧿
MihribanErdem Ela__nur benim ilk beta değerim 6 çıkmıştı adete 2 gün kala 🙂 biraz bekleyin Salı çarşambaya kadar tekrar kan verdiğinizde güzel sonuç alırsınız inşallah 😍
1_Pandackk Ela__nur daha adetinize bir hafta var daha çok yeni kafaniza takmayın yükselir değeriniz kız bebeğini hemenden yakalamışsin karninda olduğunu 😂 fırsat bile vermemissin
Ela__nur 1_Pandackk aslında planda yoktu rahatsızlandığım için acile gittim doktor hcg de istemiş o şekilde öğrendim😂
minikari ynzl benimde beta artışıma bakarmısınız sizce artış nasıl bende beta 30 la reglden iki gün önce öğrendim 
minikari MihribanErdem MihribanErdem benim değerime de bakarmısınız ben de ilk betamı reglden iki gün önce öğrendim 
Happymeltem Ela__nur hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi ilerler sürecin sonucunu haber ver merak ederiz
Queenhera Adetime 6-7 gün kala betam 8 çıktı öyle öğrendim 😂😂 düzenli takip ettim 2 günde bir baktırdım hep 2 katından fazla artış oldu. Şu an 34+1 iz ☺️☺️☺️
Tatlisanne42 Ela__nur çok iyi canım bak yükselmiş korkma 1500 kere geldiğinde ise kese gözüküyor sen 6 haftalıkken git istersen