Vera98 valla bacım bana neler neler dediler her gittiğim doktor düşecektir düşüktür sağlıksızdır vs dedi ama tutunacağı varsa tutunuyor. Benim adetim sandığım şey 10-13 gün sürdü sonra doktorlara gittim işte 2-3 doktor gezdim hepsi bişey yok dedi sonra test yaptım onlar doğru değim dediler kan verdim önce 216 çıktı hastaneden beni aradılar evet betanız yüksek ama sağlıklı mı bilemeyiz dediler. 2 gün sonra tekrar kan verdim 484,61 çıktı. Sonra 947 çıktı ve 2 sonra yine verdiğimde 1993 çıktı. Yani sürekli arttı ama doktorlar beni korkuttuğu için ben de kimyasal mı dış gebelik mi diye şüpheye düştüm. Kimyasal gebelikte beta yükselmez düşüşe geçer. Geriye acaba dış gebelik mi diye içim korkuyla dolmuştu. Ama beta 2000 lere ulaşınca kese görünüyor keseyi gördüler bebek yok dediler üsküdar z.kamilde. Bu arada kanamalarım falan da devam ediyor. En son daha önce kızımı doğurduğum hastaneye gittim orda alttan muayene ile bebeğin nokta kadar bile olsa kalp atışını aldı doktor. Bebek çok iyi yere tutunmuş ve mücadele ediyo biz yardım edelim progestan başlayalım dedi hem fitilini hem iğnesini kullandım ilk 3 ay riskliydi ama şuan 25+2 yim çok şükür yolun yarısını geçtik. Tutacağı varsa tutuyor yiyeceği ekmeği varsa bir şekilde yaşıyor🥹