Mlkcan tazecikanneee 1 haftadır ara ara gelen koyu kahverengi gelen akıntım var hala sökğlmedim canım
tazecikanneee Mlkcan koyu kahverengi ise evet geçenki regl dönemindende kalanlarla sökülememişsindir muhtemelen 🙏🏻
Mlkcan tazecikanneee canım bide kahve akıntım başlamadan önce 2 damla kadar pembe kan geldi ondan sonra hep kahverengi şeklinde
MehmetAkifZeli Mlkcan t bölgesinde sanki bi çizgi var ama yanındakileri anlayamadım o yüzden bozuk mu diye düşündüm
tazecikanneee Mlkcan az az mı geliyor lekelenme tarzında mı acaba yoksa normal regli başlangıcındaki miktar mı ?
MehmetAkifZeli Mlkcan yarın kahvaltıdan önce yap kuzum varsa kesin çikar gebelik varsa da kahverengi akıntının sebebini bir an önce anlarsın
Mlkcan MehmetAkifZeli evet o çizgiye aldandım bende sanırım biraz fazla idrar geldi idrarı koymamla ikinci çizgi tarafı koyulaştı sonra böyle oldu belli belirsiz ikinci çizgi var
Nurrrrr Canım cok koymasaydın banada bozuk gibi geldi bence tekrar dene ama tek cizgi baya koyu renkte ben burdayım demiş İnsallah vardır canım 😘