Mamito Selam kızlar, anadolu yakasında gidip memnun kaldığınız yerler var mı? Fiyatlar nasıl? Devletten almak mümkün değil o yüzden özeli tercih etmek zorundayım.
Klcarslnn Mamito Ümraniye Erbil Çakar çok memnun kaldım nakit 3800 tl kart 4200 tl ücreti herşeyi tek tek anlatıyor çok ilgiliydi
2205 Cihan tıp merkezi 3500 muş Yüzyıl hastanesi 7200 Ersoy sultanbeyli hastanesi 4200 Pendik tıp merkezi 3000 di en son Hisar hospital çamlıca 3750 Ümraniye erbil çakar 3800 Sarıgazi İlhan varank karşısındaki özel klinikte 3.500
Meliikeee Marmara eğitim ve araştırma Hastanesi’ne kadın doğuma gidin muayne olun randevu var bulmak zor değil inanın , daha sonra detaylı ultrason için gün veriyor doktor bana 15 haftada gün verdi 21 haftaya baya bir erkenden gitmeniz gerekiyor yani
asliigndm Meliikeee Merhaba O hastanede yapıldığını bilmiyordum ben sadece Zeynep Kamilde ve Süleyman Yalçında yapılıyor sanıyordum şuan 19.haftamdayım bu hafta gitsem randevu verirler mi bana da
Mamito Meliikeee ben kartal lütfi kırdara gittim ikili testimi de orda oldum bana sadedece zeynep kamilde var 182den alabilirsini randevu dediler ama randevu bulmak mümükün değil iki haftadır bakalıyorm nerdeyse ama hep dolu. O yüzden özele karar verdim çünkü 21haftam doldu daha fazla bekelyecek vaktim kalmadı🥺
Meliikeee asliigndm yani net olmamakla birlikte denemenizi tavsiye ederim 🥰🥰 22-23 haftaya verebilir yer kaldıysa diye düşünüyorum ilk kadın doğum gebe kısmına randevu alın muayne olun sonra hocam detaylı ultrason için nasıl yönlendirme oluyor diye sorun bu hastanede devam edeceğim diyin 🥰 o zaman olur inşallah
Mamito Klcarslnn teşekkür ederim bu hafta birini seçip gideceğim🫶🏻 brn de telefonla arayıp bilgi aldım anadolu yakasındaki yerlerden ve özel hastanelerden. Genel olarak fiyatlar 4200-5000aralığında, tabi önemli olsn bakan doktorun da iyi olması, insanın içine sinmeli🥰 -
Sitasya Mamito hatırladığınız yerlerin ücretlerini yazabilir misiniz acaba bende 18 haftalık oldum devlete randevu alamiyorum seçemedim de bi türlü