Alyadnz33 Kızlar gün aldınız mı 35+4 olduk pazartesi günü gel dedi gün verecek galiba siz aldınız mı hangi gün
MervEslinArden Alyadnz33 34+6 en erken ayın 8′ine buldum randevu o zamana da 36+4 oluyor verir artık gün diye umuyorum zorlanıyorum artık
sedabircngz Alyadnz33 ben de 35+0 oldum bugün henüz gün vermedi bakalım kanala yerleşirse normal doğumu deneyeceğiz yerleşmezse 38+4 gibi alırım demişti bebek iri olduğu için
Zeynep1401 38+1 son 13 gün bizim ama normal doğum olacağı için ne zaman geleceği belli değil beklemedeyim😄🥰
kubra0209 Zeynep1401 aynıyız ben de normal doğumu bekliyorum Allahın izniyle bakalım ne zaman gelecek bebişler sağlıkla kolaylıkla inşallah 🥹🤲🏻
eceeelmn Zeynep1401 ay biz de 38+1iz pazartesi kontrol var bakalım hala doğum şekline karar veremedim çatıya bakacak zaten duruma göre şekillenir.bebeğim bugün aşırı hareketli.maşallah hareket etmesini çok seviyorum ama sanki iyice sıkışmış canı sıkılmış gibi 🥲umarım erkenci davranmaz hem kişisel temizliğimi henüz yapamadım pazartesi doktordan önce yapıcam hem de doktor şehir dışından pazartesi gelecek o zamana kadar sabretsin 😂
rahatdur_evladim sedabircngz kaç kilo benim ikinci bebeğimde iri demişlerdi normal doğum oldu eğer sizde normal istiyorsanız bebeğinizin gelmesini bekleyin
dilekcorek21 36+2 haftaya cumartesi gideceğim hem doğum şekli belli olur sezaryen olursa da gün verir heralde
elfbcr Abilikardesli bende 34+4 üm şimdilik normal doğum gözüküyor o yüzden günü belli değil ama çok heyecanlıyımm
FtmaGlr Alyadnz33 35 haftalık olduk bizde bugün 6 Mayıs kontrolüm var şu anlık vajinal doğum olarak ilerliyoruz doktorumuz tahmini gün aralığı verilecektir. Dün de ilk nst çekildi 1-2 ufak sancı dışında bir şey çıkmadı :)
Huzurluanne05 Alyadnz33 ben varım bizim ki normal doğum olacak Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Aysegul3454 Alyadnz33 Gün almadım 38+3 oldu artık. Kanala biraz insin, vajinal doğum yapayım diye bekliyorum ama inecek gibi de değil. Olmadı haftaya sezaryen için gün alacağım, çünkü baya büyüdü artık. 40ı geçerse doğuramam diye korkuyorum 🥹