mrvt94 Merhaba kizlar ben 22 Nisan da adet oldum mide bulantısı vs vs bir sürü belirti olunca şüpheye düştüm dördüncü gün sabah ilk idrarimla erken begelik testi fleyy marka test yaptım sonuçlar yukardakiler adetken yapılan testin sonucu veya doğruluğu ne olabilir bugün de bitti adetim
kalorisizpatates mrvt94 canım evet ben çizgi görüyorum acaba adet yerine üzerine görmüş olabilir misin sen bi kan ver en iyisi aklımda şüphe kalmasın
kalorisizpatates Cnsyldz inşallah canım hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah bu defa sağlıklı olur Allah bekleyen dileyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 💓🥹🤲🏻
NNewbabyy kalorisizpatates Aaaa ben bile heyecanlandım ya tüp bebek düşünürken gebe olman 🥹 sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin rabbim😍
kalorisizpatates NNewbabyy inşallah canım gecen sene de öyle tam artık pes ettim tedavi olucam dedim gebe olduğumu öğrendim sağlıksız oldu kürtaj oldum 1 sene geçti üzerinden 2 ağ önce rahim filmi çekildim artık takmayı da bırakmıştım hiç bekmiyordum dün öğrendim inşallah bu defa sağlıklı olur💖🤗😍
mcrukiye @larienari bende öyle cnm ya kanda negatifi görürüm diye çok korkuyorum sonuç çıkınca haber et mutlak