Anniskoo0634 Kızlar sizce iade edeyim mi kullanışlı değilmi? Fiyatı 700 tl di 200 dereceye kadar fırında kullanılırmış yada mıkrodalga da bitse bulunduğu zemine yapışıyormuş özelliği böyle ama olumsuz yorumlar da geldi iade etsem mi diye düşündüm
Aylaa123 Anniskoo0634 o fiyata değen bir ürün değil bence zamanla koku yapıyor tabağı felan muadilleri daha uygun ben kullanıyorum hiç sorun yaşamadım hem trendyoldan almıstım hemde daha önce bime başka marka gelmişti onu almıstım
Minnakpopus Anniskoo0634 kaşık baya iş görüyor ben bebeğimi kendisi yemeye onunla alıştırdım iade etme kaşığı hatta dün yeni bebeğede aldım ama tabak kase bardak tam bir fiyasko 🙄🙄
EceEgemen Anniskoo0634 hiç birimiz böyle mama kaşıklarıyla büyümedik arkadaşım ilk çocuğumda da almadım bunda da almam 700 tl Bi tabak kaşığa fahiş Bi fiyat onun yerine ihtiyacın olan bişey al bence
Anniskoo0634 Minnakpopus aynı boyutta silikon olup yine başka muadil kaşıklar da var zaten tabağa verirsen bence kaşığı da vereyim set olarak alırım ileride diye düşündüm
plajterligi Anniskoo0634 beş para etmez hepsini çöpe atmıştım, ne kadar temizlerseniz temizleyin aşırı plastik kokusu oluyor tabağa koyduğunuz yemeklere siniyor
Minnakpopus Anniskoo0634 siz bilirsiniz tabiki. Ben tutuş dile damağa uygunluk çukur olmaması bakımından baya faydalanmıştım başka kaşıkta kullanmadım yaşına kadar.
bikbikbikaak Çok koku oluyor diyorlar biz daha ek gıdaya başlamadık ama çocuklu arkadaşlarımın neredeyse hiçbiri önermedi
monica50 Anniskoo0634 ben de aldım bütün setini, hiç de iade etmeyi düşünmüyorum kokuyor diyenler kadar memnun olanlar da var deneyip görcez
Melikeakkc Anniskoo0634 çok silikon kokuyor yemek içinde bekledikçe o silikon tadı kokusu yemeğe geçiyor plastik silikon zaten her zaman zararlı. Bu ikinci çocuğumda kullanıncam. Mika tabaklar daha kullanışlı oluyor daha az zararlı 4 yaşında oğlum var normla bizimke porselen tabakta yiyor.
biranne_birbebek Anniskoo0634 silikonun ana maddesi ile camın ana maddesi aynıdır bu yüzden sağlıksız değil çoğu plastik ve mikaya göre sağlıklıdır. Bende aldım bunlardan henüz kullanmadık ama kötü olduğunu düşünmüyorum.
Anniskoo0634 biranne_birbebek hiç güzel yorum yoksa ayrıca ben de Trendyol baktım set halinde çok daha uygun fiyata aynı malzemeden ürünler var yani iade ettim onun yerine başka bir ihtiyacını alırım ucuz değil sonuçta
[silindi] Anniskoo0634 valla kaşık ilk aydan sonra küçük geliyor,tabak icinde Bir şey kalsa koku yapıyor deterjan kokusu da dahil hep görünce eksik olmasın diye aldım 6.aydan sonra porselene geçtim boşuna aldım yani