Aress bulutsm ben 33. Haftada bebek çamaşır yıkama ütü vs yaptım. 36 dayım hastane çantasını dün hazırladım. Evi de bu hafta inşallah. Eğer riskli bir durumunuz yoksa hepsi için erken size bence
bulutsm Aress şuan için yok riskli durumumuz çok şükür nir tanıdığım ani gebelik zehirlenmesinden 32 de doğuma alındı biraz da ihtimal olarak düşünüyorum 🙈
Eceunverkanra bulutsm 29.haftamda yikadim utuledim yerlestirdim. 32 haftalik olmak uzereyiz hastane cantami da yavas yavas hazirlamayi dusunuyorum
Eceunverkanra bulutsm İnsan ister istemez agirlasiyor, egilmesi, kalkmasi zorlasiyor hareket kisitlaniyor ne cok erken ne de cok gece birakmamak lazim bu haftalar bence de ideal, size de kolay gelsin, saglikla kucaginiza alirsiniz insallah💐
bulutsm Eceunverkanra çok teşekkür ediyorum amin🙏 sizde sağlıcakla kavuşup sağlıkla büyütün inşallah🌸
Pinar0711 bulutsm orasını bilmiyorum canım, bildiğim ilk iki çocuğu sezeryan olduğu 3cüde sezeryan olacağıydı. Suyu gelme olayında eşinin çişin geliyor sa banyoya gitsene demesi olay olmuşdu çok gülmüşdük😂 yani çocuk bu istediği zaman gele biliyor