bulutsm Merhaba herkese 28. Haftama girdim artık bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp valizi hazırlasam mı yavaştan yoksa erken mi acaba Siz kaçıncı haftada başladınız?
bcmbzz bulutsm 32.haftadayım daha yeni yıkadım ütüledim.hastane çantası daha hazırlamadım😂 odası inşallah hafta içi gelcek😅 ne eksik bitiyor ne alınacaklar bitiyor ne işler bitiyor 😫
bulutsm bcmbzz bende muhtemelen o haftalarda hazırlarım gibi görünüyor 🙈 hep birşey eksik oluyor evet 🥲
bulutsm Minnakpopus riskimiz yok çok şükür ama sonlara doğru zorlanır mıyım siye düşüküyprum evimi de temizlemedim henüz
aysegull01 aysegull01 ama iyi ki yapmışım diyorum ağrılarım başladı bu hafta 🥲 bide erkem doğum sıkıntım yok ama korkuyorum öyle bişey olursa diye hazır olsun dursun kafasındayım 🌸
Minnakpopus bulutsm anladım genelde 34-35 de hazırlayanlar oluyor bende ilk bebemde 35 de hazırlayıp 37 de doğuma girmiştim 🙂
bulutsm aysegull01 bende ağırlaşırsam veya ağrılaırm olursa diye korkuyorum işte🙈 evi de temizlemedim tül perde yıkanmadı siz yıkadınız mı tül perde halı detaylı temizlik
ipos bulutsm ev temizliğini parça parça yaptım 36-37. Haftalarda ama nerdeyse 40 oldum ev tabi ki yine battı. Temizlik çok nankör. Ama dip köşe olarak bi girmiş oldum yani. Tabi sizin hamilelik sürecinizle de alakalı ben risksiz bi gebeyim eşim de müsaitti beraber yapmıştık
busra05_ bulutsm 32. Haftada kıyafet yıkadım, 3 gun önce çantamı hazırladım 36. Haftadayım ben biraz yavaş hareket etmısım bu konuda işe gitmedıgıme ragmen😂🥰
petronix bulutsm Bence erken değil ilerleyen aylarda doğum temizliği şuyu buyu insan üşeniyor ve ağırlaşıyor ilk kızımda 36 da yıkayıp ütüledim. Şimdi 20 haftalık hamileyim yüksek tansiyonum var 28 de bende yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum.
Pinar0711 petronix ilk ve ikinci çocuk çok farklıymış ya 😶 ilkinde doğuruncaya kadar bir kere bile belimi tutmadım, şimdi 35 ci haftada namazlarımı bile bazen ayakta kılamıyorum. Kızımda son ana kadar ayakta normal kıldım mesala. Şimdi çok ağırlaştım 😢