[silindi] ipek63yldz_ ben aslen maraşlı olduklarını sonradan öğrendim bacım yoksa maraslilarin dalavereleri atasözlerimizde bile geçer😁😁
ipek63yldz_ [silindi] Yok kız ben bile bile gittim ama şöyle eşim cocukluktan yana calıştıgı için sürekli şehir dışındaydı 1 hafta 10 gün gider kaldırdı maraşta 🤣 Ondan cok ekmeklerini yememişler 🤣🤣 Çok dogru aşırı dalavere yalan Para olsun yeter yani 🤷🏻♀️
obihamile arven000 Altın degerimi bicmiyo Ama bizimde cogu seyi esimle yaptık. Tabi aileside yaptı ama. Anne ve babası 20 gram iki bilezik taktı. Ablasıda bir bilezik. İki tanede esim aldı. Fazlasını zaten istemedim. Benim ailemim taktıklarıyla zaten gereksiz cok oldu. ( + iki bilezik ) Takarken kolumda yer kalsın aldsjk Sonra o bilezikler pufff arabaya gitti iyide oldu. Takı setim duruyor sadece birde künye falan onlarıda kendimiz almıstık
Elifalyw1 arven000 6 bilezil 30 garam 22 ayar kolye küpe ceyrekli bileklik cumhuriyet altin takmisti anemde bestas yuzuk nisan yuzugum orta parmak bide vardi simdi sadece bitane yuzugumkolyem kupem kaldi 5 yillk evliym 🙃😃
bluemom24 arven000 100 gram bilezik taktı araba için sattık şimdi kendini arabanın sahini sanıyor dolaylı yoldan ben verdim tüm parayı diyor bana takılan çeyrekleri falan her şeyi verdim ama yinede arabanın tamamını o almış keşke almasaydı
valeriaa_ 4 burma bilezik 1 kalın bilezik 1 yüzük 1 küpe 1 akıtma 2 buçuk metre kordon Birkaç tane çeyrek,yarım ve tam altın idi Ek olarak para da takıldı, ( aşiret paket düğünü ) 😃😃
arasmommyy 7 tane bilezik (20 gramdan 140 gr) 9 tane gremse altın (10 çeyrek bir arada) 1 tane 40 gr bilezik (kaynana bileziği) 1 tane 25 gr bilezik 4 yüzük 1 küpe Bunlar kaynanamların taktığı Onun haricinde takı olarak; 67 çeyrek altın 12 gram altın 1000 euro 1000 dolar 20 bin nakit