Meltemanneolsun bebegimibekliyorum__ ben doğum ile birlikte miyomektomi de olacağım ve kist temizlenecek
Meltemanneolsun redflowers ben hep kız hissettim hatta benim fetal DNA sonucumu karıştırmışlar erkek demişlerdi 1 ay ben erkek diye doalstim sevdim cinsiyet partisi yapmıştım 😂 ama hiç içime sinmemisti severken bile kızım aman oğlum diyordum. Sonra öğrendik ki kız 🩷🩷 işte belli omuyor bazen anlıyorsun da bazen farklı sonuçlar çıkabiliyor 😊
Melikeakkc Meltemanneolsun heyecan da var da, şişiyorsun, rahat dönemiyorsun, yüzüstü uyuyamıyorsun, ağrılardan uyuyamıyorsun uyduğundan bişey anlamıyorsun o yüzden geçmiyor. 🙏🏼 yoksa bu zamana kadar rahattım.
panikprenses Meltemanneolsun evet gecen de baska postta konusmustuk gebelik sekeriydi nasil oldun diyet ise yariyor mu sence
Meltemanneolsun panikprenses evet canim hatırlıyorum. Devam diyete iyice normale düşü gayet güzel kan olcumlerim. Bu şekilde giderse insuline gerek kalmayacak
EltAyfer Meltemanneolsun Her anne adayı için çok güzel bir doğum deneyimi olur inşallah, sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize 🤲🥰
DENIZ_55 Meltemanneolsun bende sen gibi acaba ikili rakamları görecemmi dedim suan 1 aylık bebeğimle sana yazıyorum birileri sana zamanın hemen geçtiğini söylerse onlara inanın gerçekten bugün annemle konuştuk acaba yürüdüğüni görürmuyuz dedi bende en son acaba ne zaman doğacak diyorduk sonuç bebegim kucağımda sana yazıyorum darısı başına sağ saglim kucağına almayi nasip etsin gününde inşallah
Meltemanneolsun DENIZ_55 ayy sağlıcakla büyüsün inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 doğunca daha çabuk geçer gibi onunla uğraş et derken şimdi icimdeyken merak heyecan derken zaman geçmiyor 🥰
DENIZ_55 Meltemanneolsun Amin inşallah emin ol geçer canım gecer ben bide riskli gebeliktim ömrüm kanepete uzanmakla gecti bende geçemez zaman diyordum şu gibi geçti ama bazıları hamileligi özlüyor ama b3n asla özlemiyorum sadece o minik tekmelerini seviyordum sadece seninde gececek
redflowers Meltemanneolsun ben ezelden beri erkek istediğim için belki de hep öyle hissettim ama şimdi kızımda kızım diye dolaşıyorum hep 😂 Allahım sağlıkla kucağımıza almamizi nasip etsin inşallah son aylarımız sağlıkla geçsin son günlerimiz 🤲🏻☺️☺️☺️
Meltemanneolsun DENIZ_55 yok ben de ozlemem gibi geliyor benim de sürekli bir şeyler çıktı en son gebelik şekeri ile uğraşıyorum. Öncesinde sürekli bir şeyler bitti bir şeyler başladı. Bundan sonrası sağlıkla geçsin insallah🙏🏼 bebisimi sağlıkla alayım kucagima da bi oh çekeceğim 🥰🥰