Meltemanneolsun Ceydaaas1 bir sürü eksik var daha. Dolap almayacağım ben müsait değil evim odaya ama arabadir besiktir yok daha onlari da birini kaynım alacakmış birini kaynanam o yüzden bekliyorum ben de ne zaman alırlarsa. Kıyafet falan aldım baya kundak eldiven alt açma örtüsü çantası emzik aldım bı tane taşlı tuşlu 😂😂 öyle yani 30 dan sonra tamamlarim
panikprenses Meltemanneolsun son 88 🥲 hic gecmicekmis gibi geliyor ama geciyormuss saglikla zamaninda gelsinler insallah ❤️❤️
redflowers Meltemanneolsun al benden de o kadar hala 6 aydayım diyorum bi hayırlısıyla giremedik 7. Aya hala 2 haftam kaldı 😂😂
Meltemanneolsun redflowers ay kimisi de diyor 30. Haftada 7 ye giriliyor kimi başka diyor ne zaman gorcem ben 7 ye bilemiyorum. Ben de yarın 26. Haftaya giriyorum bilemeyeceğim artık ne zaman 7 olcam
redflowers Meltemanneolsun 28. Haftada 3. Trimester gözüküyor uygulamalarda hayırlısıyla bi girsek artık karnımda hala aynı gibi büyümüyor sanki herkez diyor 7de hızlı büyümeye başlıyor diye bakalım inşallah büyücek 😀
panikprenses Meltemanneolsun valla ben ne ara 88e geldim anlamadim ilk uc ay gercekten zordu ama simdi cabucak geciyor 🥹
Meltemanneolsun redflowers benim karnım büyüyor büyüdü de top gibi 😂benim 1. Aydan buyudu karnım sonra kaldı öyle çok az büyüyor şimdi
Meltemanneolsun Melikeakkc bence de öyle olacak da zamanında gelsin tabi şimdi heyecanla beklediğimizden geçmiyor sanırım. Sonrası da bir sürü zorluk
redflowers Meltemanneolsun işte bendede aynı oldu kanrım var ama hala aynı dediğin gibi top gibi göbek değilimin hafif altında bakalım ne zaman yukarı çıkacak 😂
Melikeakkc Meltemanneolsun heyecan da var da, şişiyorsun, rahat dönemiyorsun, yüzüstü uyuyamıyorsun, ağrılardan uyuyamıyorsun uyduğundan bişey anlamıyorsun o yüzden geçmiyor. 🙏🏼 yoksa bu zamana kadar rahattım.