minikari Kızlar beta 30 la öğrendim 2 gün sonra beta 99 du sonra 4 gün geçti tekrar verdim şuan beta 462 sizce iyi mi artış
Tatlisanne42 minikari güzel canım iyi artmış korkma sen kanaman olmadığı sürece stn keseyi 1500 lerde fln görülüyor 6 haftalıkken de kalp atışı duyulabilir normal canım gzl artimis hayırlı olsun
Zbyd3 minikari maşallah diyelim evet 🤲🌸taze hamilesin duan kabul olur ınsallah bana da dua eder mısın yeni kürtaj oldum 3 yıldır beklıyoruz 🥹
minikari Zbyd3 ya canım benim Allah razı olsun İnan öğrendiğimden beri burda anne olan olmayı bekleyen hamile olan evlat isteyen herkese dua ediyorum 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Tatlisanne42 Zbyd3 ya rabbim tekrardan evlat sahibi olmayı nasip etsin üzülme ins buda olur rabbim bida verir size dualarım seninle 🤲
minikari Tatlisanne42 canım teşekkür ederim içim rahatladı hiç kadın doğuma gitmedim daha beta artmasını bekledim haftaya hafta içi randevu mu alsam ? Kese görünür sanırım
Tatlisanne42 minikari al canım bı gizuk ama küçük olduğu için ultrason la bazilari bakmıyor 5 haftalık olunca git derim veya 6 haftalık olunca hem bebeği hemde keseyi görürsün