eylull_01 Mardinde olup bu kadın doğum doktoruna giden var mı içinizde arkadaşlar ? Ya da bana kadın doğum doktoru isim önerisinde bulunabilecek ??????
Viyanaraf eylull_01 kesinlikle o doktoru önermiyorum doktor çok yaşlı ve bilgisi yok 8 aylık kadına sen hamile değilsin demişti o doktorun çok vukuatı varmış 😁😁
Silakadir14 eylull_01 ay hiç tavsiye etmem o doktoru gittim memnun kalmadım ben anlamıyor sanki Hazal hocaya gidiyorum o çok iyi bir doktor
Minnakpopus eylull_01 ben hazal hanıma gidiyorum kontrole mardin parkta. Devletede sadece tahlil için randevu alıyorum ultrason yada muayene olmuyorum
Sevgilimmmmmmm 🤣🤣🤣🤣kız adamın ismini duyunca gülesim geldi. Sakın gitme 🤣🤣 Kızıltepedeyim bende bu arada
Viyanaraf kubra0209 ben cihanpolde zeki beye gidiyordum eskisi gibi ilgilenmediği için tekrar hazal hanımda başladım çok ilgili güler yüzlü bir doktor siz sormadan herşeyi soruyor aklınıza takılan bişi olduğunda da soruyor
Acemianney Viyanaraf 16 yaşında bir kız yanına gitmiş adeti düzenli değil diye kıza hamilesin demiş 😂
Brglgktrk09 Viyanaraf bende 2023 yılında gittim gerçekten yaşlı ve hiç memnun kalinmayacak bı doktor . Çokta kötülemek istemem ama başka doktor bulun muhakkak sizin sagligiiniz ve psikolojik durumunuz için
Viyanaraf Minnakpopus o yüzden sürekli randevuları açık burda herkes nasıl biri olduğunu bildiği için gitmiyor kızıltepe devlette dr emre eserli var o halit beyin hastalarını alıyorlar dahiliye doktoru çokta bişi beklemeyin o doktordan dedi😁
Minnakpopus Viyanaraf hele ben hiç duymadım adını sanını 🫣😂 evlerden ırak öyle doktor aman aman. Zaten Mardin sağlık doktor yönünden içler acısı durumda 🤦🏻♀️
Acemianney eylull_01 Asla tavsiye etmiyorum adamın kendine faydası yok😂 Emre Eserliye gidiyorum ben ilgili çok kibar bir doktor 🙏🏻
Viyanaraf Acemianney evet ya ben onuda duydum hala nasıl devam edebiliyor anlamadım hiç mi şikayet edilmiyor
Acemianney Viyanaraf bir Mardin’e gönderiyorlar bir kızıltepeye gidemedi bir türlü 😂 Allahtan Emre bey var