269522 Anniskoo0634 özel temizleme istiyor makinaya atılmıyor sıcak su da kaynatmak gerekiyor sürekli ve çok da bir espirisi yok yani bana göre ikea nın sert plastik gibi olan tabaklarından aldım çok daha fazla kullanıyorum
Tugbabrk Oioi asla önermiyorum. Neyle yıkarsanız yıkayın silikon olduğu için o tat mutlaka kalıyor. Parasını asla haketmiyor
Loveis Anniskoo0634 bi tabağa 700 lira vermenin mantığını anlamıyorum 😅 bugün bende gittim ama sağolsunlar hicbisey kalmamış. İki parça eşya alabildim.
Gofretinannesi Anniskoo0634 ilk bebegime aldım tabaktan altı vakumlu oldugu için fırlatma çok olmuyodu ama onunda bir istisna durumu var bebek anlar ise direk ordan kaldırınca kalkıyo😅😅 makinede yıkamadım hep elde yıkadım blw yaptırıyodum blw ile kilo alıyodu ne zaman kestim kendim yedirmeye başladım çocugum yemek yemedi her çocuk farklı tabi benim aldıgımda bu kadar pahalı degildi şuan vermezdim o kadar para muadili çok
Gofretinannesi Girlmama küvetini almadım ama kovasını aldım kaç kere birden pat dedi su döküldü allahtan banyoda başıma geldi sert plastik küvet almıştım sonra yine ona uygun kova aldım
biranne_birbebek Girlmama Anniskoo0634 Bende bime geçen sefer gelen katlanır küveti almıştım. Altından baya bir bastırmazsanız kapanmıyor sadece üstten bastırmayla. Kilit sistemi var, Yani bebeği yıkarken bükülmez. İnstada bende görüyorum ama öyle değil bendeki bi deneyin sizde.
Girlmama biranne_birbebek benim kuvetim normal kuvetlerden bana hic bir sekli kuvenilir gelmiyor katlanirin dalip kolumu desteklemek icin koysam cocuk gidecek
Egegayk Anniskoo0634 canım evet kullanışlı ama mama tabağına 500 lira vermek akıl karı değil çok pahalıya almışsın onun dılında alt değiştirme minderini keşke şoktan alsaydın 60 liraya 12’li ve ve uzun süre kullanabileceğin bir üründür biraz fazla para vermişsin küvvet ise tek parça almışsın sanırım ve onunda fiyatı dışarıya göre çok daha pahalı benim görüş açım tabi iyi günlerde kullanmam dileğiyle
Anniskoo0634 Egegayk alt değişme Egegayk alt değiştirme mendili değil çantası bu fiyatı çok uygyndu zaten onun ıslak mendil bez vs eşyalarını koymak icin bölümleri var hiç yer kaplamıyor çok kullanışlı onu değişmem
Daisyy000 Anniskoo0634 oioileri iade edin feci derecede gereksiz oğlum 2 yaşına girecek toplasanız 3defa anca kullanmışımdır.
Daisyy000 Anniskoo0634 Silikon olduğu için toz kıl çekiyor temizlemesi de zor. Hep normal kendi kullandığımız tabaklarda yemek verdim.cok daha pratik
milatlas13 Anniskoo0634 bu tabakları makineye atınca bulaşık deterjanının bütün kokusunu içine hapsediyo cocuk o kokudan dolayı yemek yemiyor. karbonat ve limonla temizlememiz gerekiyormuş.tecrübe konuşuyor 😎 şimdi ikinciye hamileyim, bu defa kendim neyde yiyosam onda yediricem. hiç yeni bi tabak falan almayı düşünmüyorum. zamanında bana da dediler tabağa gerek yok diye.kimseyi dinlememiştim. bi bildikleri varmış😅
Accountant Anniskoo0634 bu mama tabakları için koku yapıyor kullanışsız diyenler olduğu için almadım ben alt açma organizeri file diş kaşıyıcı meyve süzgeçi emzik kutusu biberon fırçası aldım zaten talan ettiler kocalarıyla gelmişler 2 koldan topladılar her şeyi hele o zeka kitapları adamın biri hepsini almış bir tane bırakmamış sanki üniversite sınavına hazırlayacak çocuğu 😂
Sureyya-2626 Anniskoo0634 bende aldım dün bir şeyler prenses hanıma bardak biberon diş kaşıyıcı ağız mendili 500 tl tuttu pahalı değil de hiç
melike1-2 Bende anne bebek çantasını, tarağı,alezi,emziği ve keçe organizeri aldım bence çokta kullanışlı güle güle kullanın 😊