Cotanakk Merhaba hanımlar henüz çok erken biliyorum ama erken dönem ultrason görüntülerinden tahmin edenler de var diye merakıma yenik düşerek paylaşıyorum. Tahmini olan varsa cevapları bekliyorum. @Eymenkuzusu @Elamomy @Sevdam74 @Meleknur1 6 haftalık ultrason görüntüsü vajinal ultrason
Whonred Cotanakk merhaba ya ben cinsiyet tahmini yapamıyorum ama alakasız olacak size bir şey sormak istiyorum görseli nasıl eklediniz acaba ben ekleyemiyorum bende sormak istiyorum da
Ber16 Cotanakk bence inanma canım ya iki seçenek var ztn bu kadar küçük kim bilebilir .emin ol bildiklerinden değil bende attm buraya bu kadr kuçuk çoğu kişi erkek dedi ama doktor dün tahminde bulundu kız diye herhalde değişmez diye düşünüyorum 😌🤷
Cotanakk Whonred forum kısmında sol üstte üç çizgi var ona tıklayın orada resim yükle sekmesi var oradan istediğiniz fotoğrafı seçin çıkan linki kopyalayıp mesaj attığınız yere yapıştıracaksınız
Gofretinannesi threebaby_mom deminde biri karın ise erkek yazmış cidden hangisi dogru veya neden bu kanıya varılıyo
threebaby_mom Cotanakk aaa mesajda orayı atlamışım ozaman erkek görünüyor tatlım bende net bilmiyorum ama 3. Gebeliğim biraz araştırdım internetten ondan az buçuk tahmin yürütüyorum ☺️
threebaby_mom Cotanakk 6.hafta Ramzi teorisine bakılıyormuş genelde bebeğin kese içinde bulunduğu konum internette daha net anlatıyor
threebaby_mom Gofretinannesi zaten bu arkadaşa vajinal bakılmış ben ilk başta karından sandım kız dedim sonra düzelttim de vajinal ultrasonda alttan olduğu için ayna yansıması gibi yani tam tersi bakılıyor