minikari Kızlar Kahramanmaraş’ta özelde veya devlette gerçekten alanında başarılı güler yüzlü kadın doğum uzmanı tavsiyeniz var mı
Esen_46gul minikari devlettee Ömer Faruk kandilcik var hayatım ben ona gidiyorum çok memnunum asistan hemşireler de çok ilgili ve güler yüzlü doktorda öyle tavsiye ederim
BebegimVeBenn_ minikari ben megapointte alper turala gidiyorum gayet memnunum birşey soracagım zaman mesaj atıyorum hemen cevap veriyor gittiğimde konuşuyor güzelce anlatıyor doğumlardada çok başarılı olduğunu duydum tavsiye ederim
Mrvsvn Bende burda bekleyim :) meraktayım. Daha önce bu soruyu bende sordum. En çok duyduğumuz isim derya hanımdı sanırım şimdi soyadını hatırlayamadım ama
Zszehraaa Hg hospital’de Merva Tekelek Susaçan var gerçekten ilgili ve hastasını tanıyan anlayan birisi randevu saatinizin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz sohbet edip gebelik ve kadın hastalıkları konusunda çok iyi birisi
Z-annesi Çocuk Hastanesi’nde 18 Mart ta sezaryen doğum yaptım en başından beri Dr um Mehmet Mustafa Eyol du ameliyatı da o yaptı hiç bir sorun yaşamadım ve Dr um çok ilgiliydi muayene de falan ben sormadan herşey i kendi söylerdi tavsiye ederim
Z-annesi Pamukyavrum benim kaldığım oda da 3kisiydik lavabosu falan temizdi çarşaflar da aynı şekilde sadece battaniyeler biraz eskiydi ilgileri iyiydi benim uyuşmam geçtikten sonra çok ağrım oldu refakatçim hemşirelere söyledi hemen ağrı kesici serum taktılar ve ondan sonra hiç ağrım olmadı emzirmende sıkıntı yasarsanda hemen emzirme danışmanı geliyor ilgileniyor yani bana göre herşey idealdi
xbyz çocuk Hastanesi’nde serdar özer var. tek kelimeyle mükemmel Allah ondan bin kere razı olsun. önceki çocuğumda özelde iki farklı doktora gittim ama ikisi de serdar bey kadar ilgili davranıp sorularıma cevap vermedi.