BFerayeY Esrasrgn çok güzel ya bende erkek olsa Yiğit yada Yağız koyacaktım nasip olmadı. İsmiyle yaşasın güzel isim ❤️
MehmetAkifZeli Esrasrgn ay ben daha cinsiyet öğrenmedim ama rüyamda oğlum oldu ve adını yiğit koydum nasıl sevdim ama eşim istemiyor 🤦🏻♀️😂
nesildidemtopuz Esrasrgn benımde ılk oglumun adı yağız ıkıncıye hamıleyım oda erkek yiğit olucak ıns anlamları aynı olsun ıstedık:))
Nisanurr Aşığım o isme 💙 can parçamın ismi 🌟 bence çok güzel ben seslenirken her seferinde isim daha da hosuma gidiyor isimleri gibi büyüsünler insAllah 🌟💙
Esrasrgn Nisanurr benimde içime çok sindi bizde şimdiden sesleniyoruz ona💙😍 isimleri gibi büyüsünler gerçekten inşallah☺️🍀
Esrasrgn MehmetAkifZeli ah o rüyalar 🤦🏼♀️ Bende hep kız bebeği görüyodum rüyamda kız bebek emzirdiğimi kız doğurduğumu falan ama sonuç erkek☺️ Ama bazen doğru çıkabliyo😁
Fattmasevinc Esrasrgn Bende rüyamda o kadar güzel Bi erkek bebek gördüm ki uyandım tekrar uyumaya çalıştımuo o bebeği görebilmek için o kadar güzeldi.. Hayatında öyle güzel bir bebek görmedim.. Şimdi sabırsızlıkla oğlumuzu bekliyoruz ☺️
Esrasrgn Fattmasevinc ahahaha aynen bende çok güzel bi kız bebek emziriyodum renkli gözlü falandı uyandım dedim allahım inşallah yani böyle bşey olsun☺️ Ama erkek oluyo belki oğluşum kız güzeli olur😂😂
Mucize_02 Esrasrgn bence çok güzel bir isim . Cinsiyeti bilmiyorum ama Oğlum olursa eşimle ortak karar bizde yiğit Koymayı düşünüyoruz 🙏🏽
Reparista Esrasrgn çok güzel 💙Oğluşumuz olursa iki isim koymayı düşünüyoruz biri kesin YİĞİT olacak.tabi allah sağlıkla kavuşmayı nasip ederse 💙💙💙