Canikoo Kitlik_irm babyylve_ Altbyz Arkadaşlar yeni test sonuçları çıktı 461 çıktı değerim sizce nasıl ? Regl gecikmesi 2. Günüm
Kitlik_irm Canikoo ay maşallah gözün aydın sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim ☺️🙏 betan gayet güzel bence doktora gidene kadar yükselir keseyi görürsünüz 🩷
Canikoo Altbyz Kitlik_irm babyylve_ Bugün akşam saat 20.00 kan verdim 901 çıktı Yani 27 Nisan 461 29 Nisan 901 sizce nasıl 2 kat değil
Canikoo Kitlik_irm çok teşekkür ederim umarım güzel yükselir doktor Salı ya da çarşamba tekrar kan ver değere bakalım dedi
Altbyz Canikoo değerin fazla çıkmışsa yüksek değer ikiz derler ama bence gayet iyi çıkmış ben regli gecikmesinin birinci yada ikinci günü vermiştim 636 çıkmıştı bence normal ama Rabbim bilir tabi ne verse başımız gözümüz üstüne
Canikoo Altbyz teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Salı ya da çarşamba verdiğim kan değeri iki katı çıkması şu an en büyük dileğim
Canikoo babyylve_ 920 falan olması gerekmez miydi diye düşündüm 461 çıkınca ama arkadaşlar hastane farklılığı dediği için içim rahatladı