Edafmo iknrkc benim kızım kolikti bime gelen manueli alıp kullandık çok sevmişti, şimdi oğluma hamileyim kızımın Manuelini kullanıcam. Otomatiği her bebek sevmeyebiliyor şans meselesi
staRmama iknrkc e bebeğin var manuel gri onu aldık çok sevdi oğlum inanır mısın 5-6 aylıktı hala içinde yatıyordu 😂 çok rahat zaten oğlum ilk doğduğunda onda uyuyordu sürekli
Smyye1B iknrkc İlk oglumdan kalan wellgro little star manuel ana kucağı var ek olarak birde Elele dormire modelini aldım. Manuel olanı ilk cocugum çok sevmisti 9 ay onunla birlikte peşimde gezdirdim 😅
Edafmo Bus-ra590 bu en son gelenden farklı bende olan ama bizimki de bayaaa zor oturdu çekiçle falan vurdu üstten eşim otursun diye
minikbebegim06 Bus-ra590 köşesinde küçük pim gibi bisey var onu çevirerek yerine denk getirmeyi deneyin çıt diyince oturuyor
Edafmo Bus-ra590 gri minik bi düğme gibi bişey var, deliğe denk getirmek için biraz güç uygularsanız yerine oturuyor
Bus-ra590 minikbebegim06 işte mesele orada saçma bir şekilde delik yok 🥹 kurulumu aşırı basit ama orda deliğin olmaması çok saçma
Bezelye1 iknrkc Manuel aldık gelişimlerine de katkısı oluyormuş hareket etmeye başladıklarında kendileri hareket edip salladıkları için