Lafmacun__ Sorum başlıkta kızlar regli bitti bir gün sonra pike yaklaştı bugün tekrar koyulaştı testlerde mi sıkıntı yoksa bende mi iki kez yumurtlayabilir miyim
9Anneolacagim Lafmacun__ varsa hertürlü çıkar şidmi baktım son attığına gerçekten çok koyu kaç gün var regle?
Kelebekkkk34 Lafmacun__ bence yukardaki pik değil bugün tam pik olmuş çok erken çünkü gebelikte hemen pik olmaz son günlerde pik olur
Kitlik_irm Lafmacun__ çok erken test için yumurtlama siz bu günü değerlendirin bende ovulasyonla öğrendim ama son 4 gün kala koyulasmaya başladı
Lafmacun__ Kitlik_irm umutlanmıştım fakat benimde mantığıma yatan o yukarıdaki koyulukta da değerlendirmiştim bunuda değerlendirip beklemeye alacağım kendimi çok fazla stres yapıyorum
Kitlik_irm Lafmacun__ stres yapmamaya çalışın benim bu ay umudum hiç yoktu ama hamile olduğumu öğrendim Allah gönlüne göre versin 🙏😊
1begonya Lafmacun__ canım bence yukardaki pik alttaki tekrar koyulaşıyor, yumurtlamadan 6-7 sonra LH testleri koyulaşıyor bazı kişilerde
1begonya Lafmacun__ bir de yarın gebelik testi yapma ovulasyon yap koyulaşmaya devam ederse bir kaç gün öyle sürerse öyle yap ki stres olma