Ananim Borttee Gamzeince Denizzz- Merhaba, yakın zamanda star medicana ya da yaşam hastanesinden doğum ücretiyle ilgili bilgi alabildiniz mi acaba😊
Denizzz- Ananim o hastaneyi önermişlerdi o yüzden bende fiyatlarını merak edip sormuştum ama yorum gelmedi malasef bende öğrenemedim 🥹🙏🏻
Ananim Gamzeince bugün sordum 35 bin dedi yaşam ama temmuzda tekrar zam gelecekmiş. 45-50 bin civarı olacak sanırım.
Gamzeince Ananim ciddi misiniz yaa daha aralık ayında yeni zam yaptılar aralıktan önce 25 demişlerdi. 6 ayda bir zamlıcak mı bunlar 😤
Ananim Gamzeince aynısını dedim gerçekten yüzde yüz zam yapıyorlar bir sene içinde. Birde diyor ufak bir zam yapılmıştı tekrar gelecek. Dedim ufak dediğiniz yüzde 45 zam birde bir daha yapıyorsunuz ama ne fayda.
Gamzeince Ben temmuzun ilk haftası 39. Haftama giriyorum konuşayım o zaman inşallah fiyat sabitleme yaparlar
tugba_ck Gamzeince onu yapmıyorlar galiba. Star medica bildiğim şuan 35 yazın 40 olacak dendi. Ücreti de doğumun olduğu gün alıyorlarmış öncesinde sabitleme olmuyor sanırım.