CansuDemir Merve5002 Nişan su gelmeden 1cm açılmam vardı. Suni sancı ile 7cm e kadar açıldım. Suyu patlattılar 8cm oldu. Nişan ve su doğum sırasında da gelebilir. İlle önce gelcek diye bir kaide yok.
Ozlmcgrci Merve5002 sizin tam zamanı zaten her an gelebilir ama dediğim gibi illaki bi belirti gelir doğum başlayınca
AygyulSina Merve5002 sancilarin baslar ise acilmanda olur illa suyun gelmek zorunda degil. Annem kardesimi dogurur ike sancilari gelmis suyunu hastanede patlarmışlar. Benin ise dogrudan suyum geldi nisan falan gelmeden
Merve5002 Tontikinannesi ayyyyy hayalini kurduğum durumu yaşıyorsun resmen 😍 bende keşke 4 cm açıklıkla gitsem. Epidural normal doğum olacak zaten hemen epiduralli de yaparlar rahatlarım 🤷🏻♀️ Ama bende açılma yok rahim kapalı dedi doktorum bugünde gittim hastaneye. Haftaya Salı yatış verdi inşallah o zamana kadar olur suni istemiyorum 🥺
Tontikinannesi Merve5002 Insallah.Allah gönlüne göre versin canım. Epidural falan da yaptırmadım ben.Kendi sancımla doğum yaptım 😁Hafif suni sancı verildi sadece doktorum aceleci çıktı da biraz🤣
Brhm1 Hilalkyss sancıların oluyor mu 4 cm olmuş ya açıklık. Ve ne sıklıkla oluyor. Mesela benim ki sabahtan beri yarım saat arayla oluyor ama şiddeti artmıyor bu doğum sancısı mıdır
Hilalkyss Brhm1 sancım çok aşırı değil ama nstde 100 ben hissetmiyorum Doğum sancısı olabilir tabi ama takipte kal 15 dakikaya düşerse bence bir git görün Canım
Brhm1 Aylnn peki ne yaptında sancıların oldu. Çok mu yürüyüş yaptIn veya çok mu temizlik yaptın. Ne yaptında açıklık oldu 😌
Aylnn Brhm1 hiç birsey yapmadım canım ne temızlık ne yürüyüş annem yanımda herseyimi o yapıyor özellikle birşey yapmadım bebegim cok aşagıda doktorum yürüyüş yap bile demiyor 10dk yürüsem yolun ortasına oturasım geliyor kasık ağrısından kendiliğinden öyle olmuş öyle açılma
Brhm1 Hilalkyss yarım saatte bir oldu artmadı şiddeti zamanıda kısalmadı. Şuan iyiyim hiçbir şeyim yok. Yorulunca çok ağrıyor bel kasık Buda doğumun habercisi mi anlamadım
Chadia Merve5002 1. Doğumda gece 1 den sabah 8:30 a kadar 9 da tam hastanedeydim 12 de doğdu öğlen. 2. Doğumda gece 3 ten 7 ye kadar 7:15 te hastanedeydim direk Doğuma aldılar 7:40 ta doğdu kızım.
Ozlmcgrci [bilinmeyen] bnm herkez de aynı olmuyor demekki bende ağrı yoktu ama 2 cm açıklık vardı ama benim kanamam nisan gelmişti suyum da az az geliyordu
Aylnn Brhm1 aynen canım galiba öyle herşey nasip hayırlısı neyse rabbim onu versin sağlıcakla gelsin yavrularımız
Damlaamine Tontikinannesi kaçıncı haftada kaç kilo doğdu acaba bebeginiz benimkide tontik de merak ettim 😊