ikibebisannesii_45 Smr28 ben isimli hastane çıkışı aldım. Öyle şeyleri ilk doğduğunda rahat rahat giyemez diye büyüyünce alma taraftarıyım
Girlmama Smr28 cok banel kotu duruyor muslin firfirli tulum almistim herkes bayildi doktorumuz cok kokos bir kiz dedi cok hos bir takimdi
Smr28 ikibebisannesii_45 ben ilk çocuğumda almıştım isimli bu seferkinde kanatlı değişik bir şey alıyım dedm foto çekilmelik 😊
ikibebisannesii_45 Smr28 ben oğlumda ne yaptıysam kızımda da onu yapmaya çalışıyorum. İleride onun var benim yok,benim var onun yok olmaması için
Girlmama Smr28 yani yenidogmus bir bebege giydirilebilecek en iyi sey pamuklu muslin sonucta dugune gitmicek 🤣
Smr28 adatuna zaten alınacak kıyafetler pamuklu sade olur da foto için bir tane tulum biraz süslü olabilir yani
Smr28 Girlmama ya abartılı bişey olsun da demiyorm da kanatlı veya biraz dantteli, isimli fln rahatsız edici şeyler tabi almam
Kevsssim Smr28 Happy mom Trendyol sayfasında güpürlü pamuk tulum vardı onu aldım birde isimli pamuk hastane çıkışı yaptırdım. İlk etapta rahatsız etmeyecek şeyler seçmeye çalıştım 🌸
Yogurtlupilav Smr28 hiç sevmem öyle şeyleri, kendi zevkime göre oldukça sade pamuk ve müslin hastane çıkış seti aldım idilbaby den.
Kevsssim Smr28 evet trendyoldan aldım happy mom un kendi sayfası çok uygundu ama tükenmiş o dantelli tulum. Diğer isimli hastane çıkışını instagramdan yaptırdım.